Povežite se s nama

Crna kronika

Udar groma zapalio šupu 60-godišnjaka u selu Vratno Otok

Objavljeno:

- dana

POŽAR GASILI DO 4.26 SATI UJUTRO

Danas, 22. srpnja, tijekom noći oko 1 sat u selu Vratno Otok uslijed udara groma izbio je požar u gospodarskom objektu te su se zapalili sijeno i slama.

Vlasnik zapaljene šupe je 60-godišnjak. Vatra se proširila na ostatak objekta i izgorjeli su sijeno, prikolica i dio drvene konstrukcije.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnih vatrogasnih društava Vinica, Lovrečan i Cestica koji požar su gasili do 4.26 sati ujutro.

Prema izvještaju vatrogasaca, dojavu o požaru zaprimili su u 1.30 sati. Odmah su izašli na intervenciju s kombi vozilom i 8 članova ekipe ( Stjepan Talan, Goran Horvatić, Teodor Vočanec, Luka Furjan, Marijan Horvatić, Tomislav Martan, Valentino Vočanec, Antonio Vočanec ) i stigli na mjesto događaja u 01:40.

– Na intervenciji su sudjelovali DVD Vinica, DVD Lovrečan Dubrava i DVD Križovljan Cestica. Radilo se o požaru šupe te prikolice za skupljanje slame i sijena koja se nalazila u njoj. Intervencija je uspješno obavljena u 04:26 – izvjestili su vatrogasci.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

 

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Varaždin: Iz trgovine zaposlenicima „pred nosom“ ukrao televizor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je 19. siječnja u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došlo do krađe, izvijestila je PU varaždinska.

Naime, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost zaposlenika i iz trgovine otuđio televizor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Evo zašto je došlo do prometne nesreće na križanju Zagrebačke i Supilove

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izvijestili smo da je u četvrtak, 20. siječnja, na križanju Zagrebačke i Supilove došlo do prometne nesreće, a sada policija donosi detalje.

<<FOTO Dva automobila sudarila su se jutros u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu

Osobnim vozilom je upravljao muškarac starosti 40 godina iz smjera Merlićeve ulice u smjeru Ulice Miroslava Krleže.

– Dolaskom do raskrižja Supilove ulice sa Zagrebačkom ulicom na kojem se prometom upravlja semaforima, vozilom je ušao u raskrižje na zasad neutvrđeno prometno svjetlo, kojom prilikom je prednjim djelom vozila udario u prednji desni dio osobnog vozila kojim je Zagrebačkom ulicom u smjeru Trga Slobode upravljala 32-godišnjakinja – ističe PU varaždinska.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio putnik u vozilu starosti 33 godine, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje