IZVORUdruga Pogled

Zahvaljujući velikodušnim pojedincima, Udruga za autizam Pogled postala je vlasnik polovice kuće, dvorišta, voćnjaka, gospodarskih zgrada, stambene zgrade, oranice i pašnjaka.

Nekretnina (kuća s dvorištem) se nalazi tri kuće dalje, odnosno samo 50 metara, od sjedišta Udruge Pogled u Nedelišću. Članovi Udruge, kako kaže predsjednik Izvršnog odbora Dalibor Kuhta, od srca i s velikom zahvalnošću primili su suvlasničke dijelove spomenutih nekretnina, upisanih u tri zemljišnoknjižna uloška, od 10 darovatelja.

SPAR

Radi se o Katarini Furjan, Ani Hrastovec, Rozini Šafarić, Mariji Novak, Ivanu Ivančiću, Miroslavu Ivančiću, Ivanki Belović, Mariji Benčić, Stjepanu Ivančiću te Josipu Ivančiću. Spomenute suvlasničke udjele oni su naslijedili od gospodina Željka Ivančića čija je želja bila da ih se donira Udruzi Pogled. Iz Udruge dodaju da je njihov udio prepisan bez postavljanja ikakvih uvjeta.

– Troškovi javnoga bilježnika pritom su donacija Mirjane Zvonarek. Udruga Pogled znat će iskoristiti taj dar za dobrobit svih članova, djece i osoba s poremećajem iz spektra autizma. Veliko “Hvala!” svima, ovakva djela i geste daju nadu za bolje sutra! – kažu u Udruzi.

Komentari

Komentara

loading...