Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ukrali puru, ali se ona nakon tri dana vratila kući!

Objavljeno:

- dana

A KAŽU DA NIJE PAMETNA

Purica, životinja u čiju inteligenciju svi sumnjaju, uspjela je nadmudriti lopove. Drski razbojnici nedužnu puricu, zajedno s jajima koja je budno pazila, ukrali su s dvorišta Nevena Buhina iz Margečana u noći s 10. na 11. svibnja. Krađa purice šokirala je vlasnika, no pravi šok uslijedio je kada se purica nakon tri dana – sama vratila kući!

kada nam se javio, vlasnik nije ni slutio da njegova purica već traži put kući

Nije to krađa iz policijskog izvještaja. Nije bilo ogromne štete ili teških posljedica. No Nevena Buhina pogodio je događaj koji se zbio ispred njegove kuće.

– Ne znam je li to tema za Regionalni. Nije “top story”, toga sam svjestan. Međutim, gadi mi se više ta ljudska pokvarenost da si netko uzima za pravo noću ulaziti na moje dvorište i uzeti nešto što nije njegovo. Pitam se u kojem stoljeću mi živimo? Gdje su moral, čast i poštenje?! – javio nam je vlasnik, tužan i ogorčen zbog krađe.

Dok je to pisao, nije ni slutio da će se njegova purica vratiti kući.

– Samo se odjednom pojavila kraj ograde dvorišta – rekao nam je Neven.

Siguran je da nije pobjegla, ta kako bi nosila jaja?!

Što se dogodilo s nerođenim purićima, možemo samo nagađati…

Nije mu mogla reći tko ju je odnio zajedno s jajima, gdje je bila, a ni kako je uspjela naći put do doma, no vlasnik je siguran da sama nije pobjegla.

– Pura sigurno ne bi sama otišla. Nismo otkrili tko ju je ukrao, a nismo našli ni jaja. Mislim, ne može 15 jaja nestati samo tako, nije ih valjda pura nosila ispod krila!? Sve je to čudno – smatra Neven.

Što se dogodilo s nerođenim purićima, možemo samo nagađati. No ako su imalo slični svojoj hrabroj majci, nećemo se začuditi ako se jedan dan samo pojave na kućnom pragu.

U čast hrabroj puri, poslušajte i pjesmu u kojoj je upravo pura glavna protagonistica.

Izvor:
Foto: Snimio čitatelj

Zabava & Stil

FOTO Božićna bajka na ulicama Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Unatoč kiši koja je mnogima pokvarila planove, Varaždin večeras zaista izgleda bajkovito. Svjetla i šareni ukrasi, barokni su grad pretvorili u pravu božićnu bajku.

Božićni ugođaj privukao je šetače, a najhrabrijima nije smetala kiša pa su odlučili isprobati i novo klizalište.

Ledena čarolija na Kapucinskom trgu će raditi svakodnevno od 10 do 21.30 sati, sve do 16. siječnja 2022., a ovogodišnji Adventski program zaista je raznolik i bit će prigode za uživanje.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Patriciji Dimitrovski iz V. Toplica titula Miss Beauty fotogeničnosti

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Županijski izbor Miss Supranational grada Varaždina/Facebook

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 24. studenoga održan je izbor Miss Beauty Hrvatske, izbor koji su organizirale Sanja Bjedov i Tamara Roglić, modne agentice koje surađuju 21 godinu na sličnim projektima.

A prva pobjednica novog izbora, Miss Beauty Hrvatske, postala je Marinela Grljušić iz Požege, piše vecernji.hr.

Prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je Miss Beauty fotogeničnosti postala Patricija Dimitrovski, iz okolice Varaždinskih Toplica, odnosno iz naselja Vrtlinovec.

Patricija Dimitrovski nova je miss Supranational Grada Varaždina

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje