Tvrtka Šmic Commerce d.o.o., smještena u Industrijskoj zoni Jalkovec, okrenula se i novim djelatnostima. Svoje su poslovanje uz drvo preusmjerili na još neke vrlo tražene usluge.

Naime, tvrtka koja se bavi prodajom gotove drvne građe, u subotu, 5. listopada, je otvorila i automatsku autopraonicu te vulkanizaciju. Bio je to svečan događaj za vlasnika Slavka Šmica i cijelu njegovu obitelj. Na veselje prijatelja i obitelji, u rad su autopraonicu i vulkanizaciju pustili unuci Katja i Lovro.

Autopraonica i vulkanizacija nalaze se u Industrijskoj zoni Jalkovec, Varaždinska ulica – odvojak 2

– Tvrtka postoji već 25 godina, a u početnoj djelatnosti smo se bavili drvom. Počeli smo s pilanom u Pušćinama, a zatim se preselili u Industrijsku zonu Jalkovec, gdje smo se također bavili drvom, a izvozili gotovo 90 % proizvedenoga. Zbog određenih okolnosti odlučili smo se okrenuti još nekim djelatnostima – objasnio je Slavko Šmic.

Na ideju jednog djelatnika odlučili su se okrenuti danas vrlo traženom poslu pranja automobila i vulkanizacije.

– Nudit ćemo najmoderniju i vrlo kvalitetnu uslugu, pa pozivam sve da posjete Šmic Commerce u Industrijskoj zoni Jalkovec, na adresi Varaždinska ulica – odvojak 2. Praonica je potpuno automatska, a u ponudi su tri programa pranja. Nudimo i unutarnje i vanjsko čišćenje te kemijsko čišćenje. Kod nas se mogu kupiti i zamijeniti sve vrste guma. Može nas se posjetiti tijekom tjedna od 8 do 16 sati i subotom od 8 do 14 sati – rekao je Šmic.

Komentari

Komentara