FOTOarhiva
IZVOR24 sata

Nuša Bunić, koju se tereti da je 15. lipnja 2017. godine ubola nožem Nikolu Tureka u vrat i prerezala mu karotidnu arteriju, u ponedjeljak se ponovno našla na sudu, piše 24 sata.

Na ročištu je obrana i optužba izrekla svoje završne riječi.

Roditelji Nikole Tureka, izašli su iz zgrade suda u pratnji njihovog pravnog zastupnika Tomice Kosa.

– Na danšnjem ročištu dokazni postupak je završen. Zastupnici optužbe i obrane su iznijeli završne riječi, a ročište za objavu presude, sutkinja je odredila za 22. svibnja u 13 sati. Objava presude bit će javna, a prema trenutnom izjašnjavanju raspravne sutkinje, kod izlaganja presude, neće biti isključena javnost – rekao nam je pravni zastupnik Turekovih roditelja, odvjetnik Kos.

Prema optužnici, nakon što je Tureka ubola nožem, Nuša je pobjegla s mjesta događaja, a ranjeni Nikola pokušao je autom doći do bolnice. Međutim, zbog obilnog krvarenja je pao u šok i dobio moždani udar. Onesviještenog ga je u Kumičićevoj ulici u Varaždinu pronašao prolaznik, te je prevezen u varaždinsku bolnicu. No, zbog teških je ozljeda, dva dana kasnije preminuo u bolnici.

Nuša Bunić se nakon uhićenja, gotovo već dvije godine nalazi u istražnom zatvoru u Varaždinu. Suđenje je od početka zatvoreno za javnost.

Nuša i Turek prekinuli više od godinu dana prije ubojstva. Ona ga je nakon prekida, prema svjedočenju nekih svjedoka, često zvala i slala mu poruke, jer se time očito nije mogla pomiriti. Njezini bivši dečki također su imali problema s njom. Jedna od njih ju je čak opisao kao ‘tempiranu bombu’. Policija je na livadi pronašla nož, a DNK vještačenjem je utvrđeno da tragovi krvi s oštrice pripadaju Nikoli.

Izvor: 24 sata

Komentari

Komentara