Doc. dr. sc. Lovorka Gotal Dmitrović postala je članicom međunarodnog društva Chemical, Biological & Environmental Engineering Society sa sjedištem u Hong Kongu (HKCBEES), kao prva osoba sa seniorskim članstvom u ovom djelu Europe.

Organizacija HKCBEES promiče razvoj kemijske, biološke i teorije zaštite okoliša. Misija joj je poticanje i provođenje suradničkih interdisciplinarnih istraživanja koristeći vrhunske metodologije i tehnologije u okviru svojih područja stručnosti.

Prošle godine organizirali su međunarodnu konferenciju „Conference on Environmental Informatics“ u Nahi u Japanu, na kojoj je doc. dr. sc. Lovorka Gotal Dmitrović sudjelovala prezentirajući rad „Appliance of Simulation modelling in Wastewater treatment“ autora L. Gotal Dmitrovic, M. Lesina i H. Selec, a koji je kasnije objavljen u International Journal of Environmental Science and Development te indeksiran u bazama Scopus, DOAJ, Crossref, ProQuest, EBSCO i dr.

– Čestitamo doc. dr. sc. Lovorki Gotal Dmitrović na iznimnom uspjehu! – poručili su iz Sveučilišta Sjever, na kojemu je docentica Odjela za ambalažu, recikliranje i zaštitu okoliša.

Komentari

Komentara