Članice Udruge mažoretkinja M. Središće bile su dijelom hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu mažoretkinja koje je održano u Italiji u Lignanu Sabbiadoru od 10. do 13. listopada.

Na Prvenstvu je sudjelovalo 14 zemalja i više od 1000 natjecatelja. Mažoretkinje iz M. Središća natjecale su se u kategoriji solo s rekvizitima za najmlađe – Zala Bedić te u ekipnoj kategoriji Botonflag – tim seniori. Mažoretkinje su osvojile odlično peto mjesto u obje kategorije, a kući su donijele čak 21 medalju. Zala Bedić bila je jedna od najmlađih natjecateljica te je za odličnu izvedbu osvojila medalju i ušla u top šest natjecateljica Prvenstva.

Tim je povodom gradonačelnik M. Središća Dražen Srpak 2. studenoga upriličio prijam za članice Udruge mažoretkinja Mursko Središće.

– Jako sam ponosan na vas. Najveći dobici su ekipa koja se stvara te druženje i duh – istaknuo je Srpak i čestitao mažoretkinjama na uspjehu te najavio nagrađivanje najboljih sportaša i sportašica na kraju godine.

Predsjednica Udruge Lara Podgorelec, voditeljice Lucija Mutvar Bedić i Patricija Jambrošić i članice Udruge gradonačelniku su uručile medalju s Državnoga prvenstva koje se održalo u Murskom Središću, a ujedno su najavile odlazak na Svjetsko prvenstvo u Nizozemsku iduće godine za Uskrs.

Komentari

Komentara