Povežite se s nama

Atletika

Uspješne varaž

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Atletski klub Sloboda dobio je tri nova prvaka na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe juniore i juniorke, koje se održalo u Zagrebu.

Vlatka Sekirnik potvrdila je svoj prošlogodišnji uspjeh i bila prva na 60 metara s preponama s rezultatom, 8,62, što je ujedno i državni rekord u toj disciplini. Prošlogodišnji uspjeh prvakinje potvrdila je i Mateja Jambrović koja je stigla prva na utrci 60 metara s rezultatom 7,78. Titulu državnog mlađe juniorskog prvaka osvojio je i Tin Vlahinja u skoku u vis i to rezultatom 1,75. On je zlato osvojio i na prošlotjednom Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje rezultatom 1,78. Na natjecanju su nastupile i Nina Karan Hrženjak koja je u skoku s motkom bila peta s rezultatom 2,60, te Suzana Gužvinec koja je u istoj disciplini bila deveta s rezultatom 2,20. Josip Cestar bio je petnaesti na 60 metara s rezultatom 7,68, a u istoj disciplini Ivan Novko bio je devetnaesti rezultatom 7,74. Mirko Hižman trčao je 60 metara izvan konkurencije i na cilj stigao s rezultatom 7,02, te je tako izjednačio svoj osobni rekord.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje