Povežite se s nama

Sport

Uspješni članovi FC Kovačić Mateja i Matija

Objavljeno:

- dana

GRAND FIGHT 300

Članovi Fight Cluba Kovačić Matej Kos i Matija Bešvir nastupili su na borilačkoj priredbi Grand Fight 300 koja se održala u Belici. Matej Kos u kadetskoj konkurenciji prekidom u drugoj rundi pobjeđuje domačeg borca. 

Matija Bešvir borio se protiv neugodnog borca iz Srbije, međutim Matija od početka kreče silovito te koljenom pogađa protivnika i ruši ga na pod. Odlično pripremljen Srpski borac se diže i vraća u borbu. Krajem prve runde Matija još jednom nakon serije rukama pogađa koljenom u trbuh nakon čega se Srpski borac nemože oporaviti te Matija pobjeđuje nokautom u prvoj rundi. 

Ovime završava natjecateljska sezona za FC Kovačić, a već 02. siječnja 2017 počinju pripreme za novu sezonu.

Izvor:
Foto:

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje