Povežite se s nama

Život i društvo

Utrka grada Novog Marofa privukla brojne trkače i navijače, a za vikend druženje uz Ninu Badrić i Begine

Objavljeno:

- dana

Lipanj je bogat događnjima u Novom Marofu uz program “Antunovo v Marofu – proslava Dana grada Novog Marofa”.

Spoj je to kulturnog, zabavnog i vjerskog programa.

Centralni vikend događanja je 7. do 9. lipnja kada će na glavnoj pozornici kod Doma zdravlja nastupiti Nina Badrić (petak), pjevači A strane (subota) i Begini (nedjelja).

Kompletan program nađite OVDJE.

Prekrasno vrijeme već je u srijedu je u Zagorsku ulicu u Novom Marofu izmamilo stotine građana, ne samo da bi uživali u suncu i druženju, već i da bi pružili podršku desecima trkača koji su sudjelovali u tradicionalnoj Utrci grada Novog Marofa.

Riječ je o sportskom događanju koje su u sklopu manifestacije Antunovo v Marofu organizirali Grad Novi Marof i Osnovna škola Novi Marof, a uz mališane iz dječjih vrtića s područja grada te osnovnoškolce, u utrci su sudjelovali i srednjoškolci.

– Ovo je tradicija koju ne prekidamo već više od 20 godina, koliko se u raznim oblicima održava Utrka grada Novog Marofa. Prednjače naši vrtići i osnovnoškolci, a drago nam je što se unazad nekoliko godina uključila i naša Srednja škola. Čestitam svim sudionicima, posebno onima koji su osvojili medalje, a Grad i Osnovna škola nagradili su ih diplomama, čokoladama, kapama. Raduje me što su se naši sugrađani okupili u doista velikom broju kako bi dali podršku trkačima, ali i našim nastojanjima da djecu od malih nogu navikavamo na aktivnosti na otvorenom, a one veće potičemo da se nastave baviti sportom, bez obzira na školske aktivnosti – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Dodajmo i da su se vrtićarcima i školarcima pridružili zaposlenici OŠ Novi Marof koji su istrčali revijalnu utrku na 50 metara.

Život i društvo

ŠNK “Rudar ’47” 10. kolovoza organizira turnir “Sela i vulica”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ŠNK “Rudar ’47” organizira 2. turnir rekreativnog i zabavnog karaktera pod nazivom “Sela i vulica” koji će se održati u subotu, 10. kolovoza, s početkom u 10 sati na nogometnom igralištu Šofta u Donjem Ladanju.

Ekipe koje se prijavljuju na turnir trebaju dolaziti isključivo iz sela s područja Općine Maruševec. Turnir je zabavnog karaktera i otvoren je za sve zainteresirane željne dobrog provoda uz pregršt smijeha.

Sistem igranja: (5+1) na travnatom terenu.

Nagrada za 1. mjesto – pehar + prijelazni pehar

Nagrada za 2. mjesto – pehar

Nagrada za 3. mjesto – pehar

Nagrada šanka.

Tijekom dana, sudionici događaja moći će se okrijepiti hranom i pićem na šanku.

Prijava ekipa najkasnije do 08.08.2024.

Ekipe se prijavljuju u inbox,

e-mail: [email protected] ili na

broj: +385 98 9786 101.

Kotizacija iznosi 40 eura.

Kotizacija se uplaćuje na broj računa: HR3023600001101739216 (opis plaćanja: kotizacija za turnir-ime ekipe) ili gotovinom na dan turnira.

Nastavite čitati

Život i društvo

Natjecanje orača Varaždinske županije ove će se godine održati 27. srpnja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga za organizaciju natjecanja orača Varaždinske županije organizira 18. natjecanje orača Varaždinske županije.

Natjecanje će se održati u subotu, 27. srpnja, s početkom u 10 sati, na parceli bivše vojne ekonomije iza trgovine Branka, Kninska cesta, Varaždin.

Natjecanje se odvija u dvije kategorije: plugovi ravnjaci i plugovi premetnjaci, a za prvoplasirane natjecatelje organizatori su osigurali vrijedne novčane nagrade i poklon pakete sponzora.

Osim programa oranja, natjecatelje i sve posjetitelje očekuje i prigodna ugostiteljska ponuda te prezentacija proizvoda lokalnih proizvođača.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje