Svima dobro poznata međimurska glazbena obitelj Šafarić održat će svoj drugi samostalni koncert!

Bračni par Andrea i Goran Šafarić te njihovi mališani, koji su također krenuli u glazbene vode, vodit će vas “Pjesmom kroz život” uz prateći AG bend i goste u petak, 15. veljače, u školskoj dvorani u Selnici povodom Valentinova! Na koncertu gostuju ŽVS “Sveti Marko” Selnica, Viktoria Brezarić te Juraj i Ervin Vičević iz Selnice.

Što se tiče planova obitelji Šafarić za 2019., oni su veliki i uključuju mnoge nastupe, ali i puno ulaganja u autorske pjesme. Dodaju da im je želja ove godine izdati autorski album. I u novoj godini pjevat će u crkvama na vjenčanjima, odrađivati samostalne koncerte diljem Međimurja, nastupati s Meta Musicbandom na svadbama u salama te se pojavljivati na humanitarnim i drugim nastupima.

Njihov rad počeli su prepoznavati i drugi gradovi te općine izvan granica Međimurja. Veseli ih što s njima nastupaju i djeca jer smatraju da je najljepše kad obitelj može stvari raditi zajedno. Šafarići vole pjesmu i glazbu te vas pozivaju na svoj drugi samostalni koncert. Poručuju publici neka širi ljubav jednako kako i oni to čine pjesmom! Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Komentari

Komentara