Iako nam stiže razdoblje u kojem se priroda polagano priprema za zimski san, svi oni koji žele lijepu i zdravu kožu nemaju vremena za odmor.

Razmišljate li o zatezanju i pomlađivanju kože, upravo sad je vrijeme za Plazma Pen, trenutno najinovativniji tretman za one koji žele izgledati mladoliko. Uz pomoć Plazma Pena slojevi kože oštećuju se na kontrolirani način, čime se postiže sinteza kolagena i elastina, što dovodi do trenutnog zatezanja kože.

Plazma Pen je uređaj vrlo velike preciznosti, zbog čega predstavlja zamjenu za kirurške tretmane. Njime možemo ukloniti višak kože u području gornjeg i donjeg kapka (nekirurška blefaroplastika) te strije i ožiljke. Tretman traje 30 do 60 minuta i pogodan je za sve tipove kože. Oporavak nakon tretmana traje tri do pet dana, a konačni rezultati vide se nakon pet do osam tjedana. Ako ste ljubitelj lasera, za vas izdvajamo pomlađivanje E-Light laserom, jednim od najučinkovitijih načina za poboljšanje ukupne teksture i izgleda kože.

Supernova

Žutim svjetlom laser cilja rast fibroblasta te proizvodnju kolagena i elastina, čime koža postaje pomlađena i svježa, a fine bore nestaju. Tretman se može raditi na svim dijelovima tijela (licu, rukama, trbuhu i natkoljenicama), ponavlja se u nekoliko navrata, ne zahtijeva oporavak, a rezultati su trenutni.

Vrijeme je da se riješite i suvišnih dlačica uz pomoć IPL lasera. Fotoepilacija se provodi uz pomoć svjetlosti koja se aplicira laserom u kožu, a ona se zatim u folikulu dlake pretvori u toplinsku energiju koja spaljuje korijen dlake. Postupak je bezbolan, a treba ga ponavljati više puta, uobičajeno šest, svakih sedam do deset dana.

Iz najnovije ponude izdvajamo uklanjanje kapilara najmodernijim 980 nm laserom. Dovoljan je samo jedan do dva tretmana, i to bez oštećenja okolnog tkiva. Napokon je došao kraj mukama i onima koji imaju gljivične promjene na noktima. NYCE vam nudi laserske tretmane za njihovo potpuno uklanjanje. Također, u ponudi imamo i laserske tretmane za uklanjanje hiperpigmentacija, koji u kombinaciji sa specijalnim mezoterapijskim tretmanima daju odlične rezultate.

Kad je riječ o drugim tretmanima, moramo istaknuti HIFU tretman lica i tijela, koji zadire ne samo u površinske slojeve kože nego i u mišićno te masno tkivo. Zagrijavanjem tkiva na temperaturi oko 60 do 70 °C stimulira stanice na proizvodnju kolagena i pomlađivanje, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima nestajanje masnih naslaga.

Tretman je pogodan za osobe nakon 30. godine života jer usporava i smanjuje znakove starenja. Može se provoditi i u ljetnim mjesecima. Trajanje tretmana je oko sat vremena i ne zahtjeva oporavak. U najvećem broju slučajeva potreban je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata, koji se vide u potpunosti za dva do tri mjeseca.

Imate li problem s težinom, za vas je tu, uz već dobro poznati HIFU LipoSonix, i najnoviji jedinstveni uređaj koji ujedinjuje tri već odavno poznate metode mršavljenja: limfnu drenažu, elektrostimulaciju i radiofrekvenciju.

Sanja Trivunović

Da rezultati budu što brži i bolji, tu je i doživotni plan prehrane ili Metabolic Balance, koji predstavlja individualni metabolički program za reguliranje tjelesne težine. Od zadnjeg predstavljanja ovog plana prehrane prošlo je tri mjeseca te su osobe koje su se uključile u plan izgubile na zdrav način i bez gladovanja i do 25 kilograma.

Uz Metabolic isprobajte i jednu od najsuvremenijih metoda estetske medicine za uklanjanje većih nakupina masnog tkiva – intralipolizu. Sastoji se od aplikacije deoksikolata u masno tkivo, koji u potpunosti uništava biološke membrane masnih stanica i razgrađuje lipide smještene u njima. Tretmani su bezbolni, provode se svakih šest tjedana u četiri do šest navrata, ovisno o količini masnog tkiva koje je potrebno eliminirati, a rezultati su trajni.

U NYCE centru možete također isprobati mezoterapije lica (iglom, mezogunom, dermapenom), mikrodermoabraziju, tretman duboke biorevitalizacije, kemijske pilinge, PRP, anti-age tretmane, hijaluronske filere, mezoniti metodu, OxyGeneo, kavitaciju, RF i UZV tretmane, lipolaser i tretmane fizikalne terapije (UZV, laser, magnetoterapiju, elektroterapiju, masaže i Bowen terapiju). Sve akcije popratite na našoj Facebook stranici NYCE.

Komentari

Komentara