Povežite se s nama

Sport

Varaždinci bili spremni platiti ulaznice za susret Hrvatske i Argentine i 1000 eura

Objavljeno:

- dana

Tenis

Iako Hrvatska nije uspjela ponoviti plasman na 1. mjesto svjetskog tenisa, navijači su preboljeli poraz i na zagrebačkim ulicama je veselo.

Argentinci slave pobjedu svoje Davis cup ekipe, a Hrvati vele da su razočarani ali ne toliko da ne bi čestitali našim dečkima na izvanrednoj borbi u finalu.

U Zagreb se danas ujutro, 27. studenog, uputio i veliki broj Varaždinaca. Krenuli su i oni koji nisu na vrijeme kupili karte, uz nadu da će pred Arenom naići na kojeg preprodavača. Cijena? Bili su spremni izdvojiti i do 500 eura. Budući da u ovim trenucima još uvijek slave pobjedu na glavnom zagrebačkom trgu, još nismo uspjeli saznali koliko ih je koštalo sudjelovanje u pokušaju Hrvatske da ponovi uspjeh finala od prije 11 godina.

Neposredno pred put, Zoran J., koji se s dvojicom sinova odlučio krenuti u Zagreb, nam je rekao: – Nemamo karte, ali se nadamo da ćemo ih kupiti i ući u Arenu. Nazivali smo sve koje poznajemo i koji imaju bilo kakvu  vezu sa tenisom, politikom, showbusinesom… ma tko bi mogao imati koju kartu, ali svi su redom rekli da od jučer navečer telefon zvoni bez prestanka. Tako da se uzdamo u dobar stari šverc. Koliko smo spremni platiti ? Ne puno… Ma, dobro… nadam se da moja žena ne čita vaš portal, tri ulaznice sam spreman platiti i 1000 eura. Puno je, ali i nije kad se ne zna hoćemo li ikad i kada imati priliku biti dio hrvatske sportske povijesti – rekao je Zoran i zaključio: – Neke stvari nemaju cijenu.

U međuvremenu smo uspjeli dobiti  Zorana. Od buke smo ga jedva čuli, a na pitanje koliko su ga koštale karte rekao je da nije uopće važno. – Nismo pobijedili, ali vrijedilo je svake lipe – rekao je i nastavio tulumariti s Argentincima, koji se sutra rano ujutro vraćaju u Južnu Ameriku.  

Izvor:
Foto: HTS

Sport

Županijski kup: Bednja uvjerljiva protiv Nedeljanca, slavlje i Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su prvi susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u oba susreta u srijedu, 17. travnja slavili su domaćini.

Na stadionu Sloboda Varteks je ugostio Ivančicu i slavio s 3:1. Ivančani su poveli već u 1. minuti preko Kostelca i s minimalnim vodstvom otišli su na odmor. No, u drugom dijelu Bumbari su okrenuli rezultat. Prvo je Glavica u 55. minuti svojim golom izjednačio rezultat, da bi ih isti igrač u 68. doveo u vodstvo Varteks. Konačni rezultat postavio je Kanceljak golom u 78. minuti.

U drugoj utakmici Bednja je ugostili Nedeljanec i pobijedila s 3:0. Beletinčani su poveli u 16. minuti golom Bosilja, a na 2:0 povisio je Pomper golom u 29. minuti, da bi treći gol za Bednju postigao Kareem Donovan u 64. minuti.

Uzvratni susreti na rasporedu su u srijedu, 1. svibnja.

Nastavite čitati

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje