Nakon što je u travnju ove godine predsjednik varaždinskog Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak upozorio na postavljanje antena na zgradi VTC-a u centru Grada, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok je u medijima izjavio da je dao nalog svim službama da nadležnim inspekcijama prijave svako postavljanje antena u Varaždinu.

S obzirom na to da stanovnici 3. mjesnog odora i dalje traže informacije, Nenad Koščak je danas zatražio  očitovanje Grada o tome kada i kojim inspekcijama je poslan nalog, te što su isti poduzeli.

– Grad Varaždin zadužen je da vodi brigu o građanima, posebice djeci. Ovim putem podsjećamo da je dječji vrtić smješten u neposrednoj blizini VTC-a, a okoliš oko VTC-a prepun je gmazova, štakora i drugih nametnika – ističe se u priopćenju za medije GO Reformista.

Iz ove stranke podsjećaju da predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora kontinuirano upozorava na problem VTC-a (otvoreni šahtovi, opasne stepenice, požari iz kontejnera) još od 2015. godine.

Potpisana je i peticija od strane građana i predana u Grad Varaždin, te je pitanje o sanaciji VTC-a postavljeno i na Gradskom vijeću.

Komentari

Komentara