Povežite se s nama

Crna kronika

Varaždinski lopovi ne biraju: ukrali novac, ključeve, novčanik, brusilicu, razna svrdla…

Objavljeno:

- dana

JAVLJA VARAŽDINSKA POLICIJA

Varaždinska policija javlja kako su još uvijek nepoznati počinitelji na nekoliko lokacija ukrali novac, ključeve, lulu, novčanik, brusilicu, razna svrdla i slično.

Nepoznati je počinitelj od 21. do 22. veljače provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta u kojem je sjedište u Zagrebačkoj ulici. Iz obrta je ukrao novac i ključeve, a visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Varaždinska policija radi na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se jučer u Žumberačkoj ulici u Varadinu. Nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 78- godišnjaka iz koje je ukrao lulu i novčanik sa novcima. Šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a policija radi na otkrivanju počinitelja.

Nepoznati je počinitelj od 12. do 22. veljače u ulici Dragutina Tadijanovića u Varaždinu iz podrumskih prostorija u vlasništvu 69- godišnjaka ukrao kutnu brusilicu, električni brus za noževe, razna svrdla i mehaničke ključeve. Naknadno će se utvrditi visina materijalne štete, a policija poduzima mjere i radnje kako bi pronašla lopova.

Izvor: ILUSTRACIJA/independet.co.uk
Foto:

Crna kronika

Vozačica (23) autom sletjela s ceste i udarila o drvo, ozlijeđena putnica (52)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 21. siječnja 2021. godine oko 6 sati na kolniku lokalne ceste nedaleko Oporovca (prometnica uz drenažni kanal akumulacijskoga jezera HE Dubrava), došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđena 52-godišnjakinja.

Vozačica Mazde, čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1997. godine, brzinu kretanja nije prilagodila osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (kolnik mokar) te vidljivosti (noć) zbog čega je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem te je u zanošenju automobilom izletjela izvan kolnika. Nakon izlijetanja prednjim dijelom vozila udarila je u smjerokazni stupić, a u nastavku kretanja u panj te potom i bočnim dijelom vozila u drvo.

Ozlijeđena 52-godišnja putnica iz automobila, vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Novom Marofu “nestala” kamp prikolica, u Jalkovcu iz radnog stroja otuđeno gorivo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tijekom noći 20./21. siječnja na parkiralištu poduzeća u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu nepoznati je počinitelj otuđio neregistriranu kamp prikolicu u vlasništvu 47-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.     

Dodajmo da je na gradilištu u Ulici braće Radić u Jalkovcu nepoznati je počinitelj iz radnog stroja u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Slavonskom Brodu otuđio stotinjak litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati