Povežite se s nama

Crna kronika

Varaždinski lopovi ne biraju: ukrali novac, ključeve, novčanik, brusilicu, razna svrdla…

Objavljeno:

- dana

JAVLJA VARAŽDINSKA POLICIJA

Varaždinska policija javlja kako su još uvijek nepoznati počinitelji na nekoliko lokacija ukrali novac, ključeve, lulu, novčanik, brusilicu, razna svrdla i slično.

Nepoznati je počinitelj od 21. do 22. veljače provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta u kojem je sjedište u Zagrebačkoj ulici. Iz obrta je ukrao novac i ključeve, a visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Varaždinska policija radi na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se jučer u Žumberačkoj ulici u Varadinu. Nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 78- godišnjaka iz koje je ukrao lulu i novčanik sa novcima. Šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a policija radi na otkrivanju počinitelja.

Nepoznati je počinitelj od 12. do 22. veljače u ulici Dragutina Tadijanovića u Varaždinu iz podrumskih prostorija u vlasništvu 69- godišnjaka ukrao kutnu brusilicu, električni brus za noževe, razna svrdla i mehaničke ključeve. Naknadno će se utvrditi visina materijalne štete, a policija poduzima mjere i radnje kako bi pronašla lopova.

Izvor: ILUSTRACIJA/independet.co.uk
Foto:

Crna kronika

Muškarac (65) zaprijetio poštaru da će ga ubiti puškom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 12. svibnja podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 65 godina zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje.

– Optužnicom se okrivljenog 65-godišnjaka tereti da je 17. ožujka 2021. u jednom mjestu na području Varaždinske županije zaprijetio poštaru da će ga ubiti puškom u trenutku kad mu je poštar donio dvije poštanske pošiljke radi osobne dostave – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Pijan vozač preticao obilaznicom Varaždina pa auti završili u dva jarka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 13. svibnja, oko 21:20 sati na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina, ozlijeđene su dvije osobe.

Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.78 g/kg jugozapadnom obilaznicom iz smjera Varaždina u smjeru Poljane Biškupečke. Dolaskom na ravni cestovni potez, započeo je pretjecanje više vozila ispred sebe, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji lijevi dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 22-godišnjak. Tom je prilikom došlo do zanošenja oba vozila, pri čemu je vozilo 22-godišnaka udarilo u prometni stupić, a zatim sletjelo u desni cestovni jarak ispod razine kolnika, dok je vozilo 28-godišnjaka sletjelo u lijevi cestovni jarak.

Obojica su vozača ozlijeđena te su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu. Za vrijeme trajanja očevida promet na navedenoj dionici obilaznice je bio zatvoren za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!