VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Varaždinska punk-rock grupa Crna kronika počinje s koncertnom sezonom 2020. te nakon gotovo 40 godina od posljednjega koncerta dolazi ponovno u Čakovec i Novi Marof.

Bend je žario i palio 80-ih godina na ovim prostorima i svirao na mnogobrojnim koncertima s ondašnjim velikim bendovima poput Azre, Filma, Prljavog kazališta i Buldožera.

U petak, 7. veljače, dolazi u čakovečki Metalac industrial bar predstaviti novi autorski album pod nazivom „Drž’te glavu iznad vode“, koji u ožujku izlazi za Dallas Records.

Dan kasnije, u subotu, 8. veljače, Crna kronika nastavlja s koncertnom sezonom u Novom Marofu u popularnoj Staroj školi, s početkom u 20 sati.

Prošle godine bend je izdao dva nova singla, „Drži ritam“ i „Politika“, koji se „vrte“ na mnogim radiopostajama u Hrvatskoj i regiji te se nalaze na brojnim top-listama.

Za sve detalje o ovim i svim sljedećim nastupima, aktivnostima i koncertima pratite FB stranicu Crna Kronika (public group).

– Dakle, još jednom, sve ljubitelje žestoke svirke i ‘old school’ punk rocka, pozivamo na bučnu veselicu i koncert Crne Kronike – poručuju.

Komentari

Komentara

loading...