Brucošijada grada Varaždina najveći je regionalni studentski događaj ovakvog tipa, a ove godine održat će se u petak, 15. studenoga. u Areni Varaždin.

Iz godine u godinu ovo događanje okuplja velika imena hrvatske glazbene scene i sve veći broj posjetitelja. Tijekom posljednjih godina koncept brucošijade se mijenjao i rastao.

Od malog gradskog događanja prerastao je u vrlo zapaženo i posjećeno događanje na glazbenoj sceni. Ove godine Brucošijada je od jednog dana prerasla na četiri dana popraćena zanimljivim događanjima za sve. Događanja počinju u utorak 5. studenoga kada se na Fakultetu organizacije i informatike s početkom u 19 sati organizira konferencija za medije na kojoj će biti prezentirani izvođači na ovogodišnjoj Brucošijadi.

Bit će organizirana i tribina “Moj put do uspjeha” uz goste predavače Zlatka Dalića koji će u sklopu tribine predstaviti svoju knjigu, Jana Kerekeša i Lidiju Bačić koja će prezentirati svoj put do uspjeha.

Sljedeće važno događanje ovogodišnje četverodnevne brucošijade je predstava “Med zidinama” koja je izazvala veliko zanimanje javnosti i koja je uvrštena u ovogodišnji program kako bi se studentima ponudili razni sadržaji koje mogu posjetiti.

Kao vrhunac ovogodišnje Brucošijade bit će organiziran koncert Lidije Bačić u Areni Varaždin. Koncert će se održati 15. studenoga s početkom u 22 sata i pozvani su brucoši, ali i svi oni koji se tako osjećaju.

Za sam kraj za sve zainteresirane bit će organiziran after party na kojem će nastupiti bend Ace Ventura.

Komentari

Komentara