Povežite se s nama

Sport

Varteks svladao čakovečku Slogu na startu proljetnog dijela

Objavljeno:

- dana

Međužupanijska liga

Nogometaši Varteksa pobjedom su ušli u proljetni dio sezone u Međužupanijskoj ligi pobijedivši čakovečku Slogu 2:1. 

Za Bumbare su zabili Romano Nježić u 9. i Goran Spasić u 66. minuti. 

Od preostalih predstavnika iz Varaždinske županije do pobjeda su stigli Zelengaj, Zadrugar i Podravina.  Nogometaši iz Donjeg Kućana svladali su Međimurec 1:0, Ludbrežani u županijskom derbiju Jalžabet 2:0, dok je Zadrugar s 3:2 bio bolji od Plitvice. 

Nedeljančani su danas poraženi od Rudara 2:0, da bi Novi Marof izgubio od vodećeg Poleta iz Sv. Martina na Muri 3:0. 

U sljedećem kolu drugoplasirani Varteks, koji ima isti broj bodova kao i vodeći Polet, odlazi na teško gostovanje kod Nedelišća. 

Izvor:
Foto: NK Varteks

Sport

Županijski kup: Bednja uvjerljiva protiv Nedeljanca, slavlje i Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su prvi susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u oba susreta u srijedu, 17. travnja slavili su domaćini.

Na stadionu Sloboda Varteks je ugostio Ivančicu i slavio s 3:1. Ivančani su poveli već u 1. minuti preko Kostelca i s minimalnim vodstvom otišli su na odmor. No, u drugom dijelu Bumbari su okrenuli rezultat. Prvo je Glavica u 55. minuti svojim golom izjednačio rezultat, da bi ih isti igrač u 68. doveo u vodstvo Varteks. Konačni rezultat postavio je Kanceljak golom u 78. minuti.

U drugoj utakmici Bednja je ugostili Nedeljanec i pobijedila s 3:0. Beletinčani su poveli u 16. minuti golom Bosilja, a na 2:0 povisio je Pomper golom u 29. minuti, da bi treći gol za Bednju postigao Kareem Donovan u 64. minuti.

Uzvratni susreti na rasporedu su u srijedu, 1. svibnja.

Nastavite čitati

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje