Povežite se s nama

Život i društvo

Vatreno uz sexy shop Eroticom

Objavljeno:

- dana

EROTICOM Veliki izbor šaljivih rekvizita i seksualnih pomagala

Na Danima vjenčanja u Areni Varaždin i ove se godine tradicionalno predstavio Sexy shop Eroticom, koji u ponudi ima podvezice, korzete, samostojeće čarape, tange za žene i muškarce te veliki izbor seksualnih pomagala za nju i njega.

U ovoj specijaliziranoj trgovini možete pronaći odlične rekvizite za organizaciju momačkih ili djevojačkih večeri, od šalica i jastuka s grudima do slamki s penisima, a u ponudi ove specijalizirane trgovine su brojni erotski rekviziti kojima muškarci i žene mogu upotpuniti svoj seksualni život. Želite li diskreciju, Sexy shop Eroticom ima internetsku prodaju s dostavom na kućne adrese.
Doživite nove osjećaje i posjetite ih na adresi Pavlinska 5 u Varaždinu (podrum Poslovnog centra Coning) svakog dana od 9 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.
Sve informacije možete dobiti i na broju telefona 091/538-9652, web-stranicama www.eroticom.hr ili ih jednostavno potražite na Facebooku!

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Život i društvo

Radovi na postavljanju umjetnog travnjaka u Novom Marofu pred završetkom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometni teren u Novom Marofu korak je bliže svom konačnom izgledu.

Naime, u četvrtak je, 18. kolovoza, četveročlano Povjerenstvo za pregled i primopredaju podloge za postavu umjetne trave obišlo teren i ustvrdilo kako se radovi kvalitetno obavljaju, prema pravilima struke. Povjerenstvo je također zaključilo kako izvedena podloga zadovoljava sve tehničke specifikacije za postavljanje umjetne trave te se krenulo s postavljanjem novog travnjaka.

Pripremne radove financira Grad Novi Marof, a financijska sredstva za dobavu i postavljanje umjetne trave osigurao je Hrvatski nogometni savez.

Zajedno s članovima povjerenstva i predsjednikom Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenadom Horvatićem radove je obišao i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Ovo je velika stvar za naš nogometni klub koji je među najdugovječnijima u zemlji. Drago mi je da će naši nogometaši dobiti pravi, suvremeni travnjak potreban za treninge i utakmice na kojem će moći trenirati svi, od škole nogometa do seniora – poručio je Jenkač.

Time će jedan od starijih hrvatskih nogometnih klubova, NK Novi Marof, uskoro dobiti novo nogometno igralište koje će prema svemu sudeći parirati i onima u većim gradovima.

Nastavite čitati

Život i društvo

Vinica: U subotu lovačka zabava uz gađanje glinenih golubova, tamburaše i domaće delicije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lovačka udruga „Opeka“ Vinica u subotu, 20. kolovoza organizira lovačku zabavu uz gađanje glinenih golubova.

Sve posjetitelje zabavljat će glazbeni sastav Faringaši, a krijepit će se domaćim gulašom i drugim specijalitetima uz nezaobilaznu – vrhunsku viničku kapljicu.

Okupljanje lovaca/strijelaca počinje kod lovačkog doma u 9.30 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje