Povežite se s nama

Život i društvo

Veterani NK Nedeljanec obilježili 15. godišnjicu osvajanja prvenstva u Umagu i Hraniću darovali dres

Objavljeno:

- dana

SJEĆANJA

Sedamdesetak veterana NK Nedeljanec jučer su obilježili 15. godišnjicu osvajanja 2. Prvenstva veterana u Umagu.

Sa službenim natjecanjem veterani NK Nedeljanec započeli su u sezoni 1997/1998. godine da bi 2001. godine na 2. Prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza u Umagu uvjerljivo odnijeli naslov prvaka.

Na obilježavanju 15. godišnjice osvajanja prvenstva bio je i načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić koji je tom prilikom veteranima NK Nedeljanec čestitao na svim postignutim uspjesima i promociji Nedeljanca i Općine Vidovec diljem Hrvatske te im poklonio dvije nogometne lopte, dok su veterani njemu poklonili dres s brojem 10.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA

Život i društvo

Varaždinac Audijem pokosio psa kod Finčevca, vlasnica (61) prekršajno prijavljena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 27. veljače, oko 19.40 sati, u Finčevcu je 31–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Križevaca.

Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 61-godišnjakinje, koja nije poduzela sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa.

Protiv vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nastavite čitati

Život i društvo

Lukom pozvao Ludbrežane da prijave svoje dimnjake oštećene u potresu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lukom d.o.o. uputio je Javni poziv kojim se pozivaju vlasnici obiteljskih kuća na području Grada Ludbrega da prijave oštećenja dimnjaka nastalih elementarnom nepogodom potresom na e-mail: [email protected]

Prijave oštećenja se mogu podnijeti i pisanim putem na adresu:

Lukom d.o.o., Koprivnička 17, 42230 Ludbreg ili na info telefon: 042/811-422.

Podaci za prijavu moraju sadržavati ime i prezime, adresa podnositelja, OIB, adresa lokacije oštećenja, kratki opis oštećenja.

Po izvršenoj prijavi stručna dimnjačarska služba zajedno s dobrovoljnim vatrogasnim društvom Ludbreg pregledat će oštećenja dimnjaka i pomoći građanima oko rušenja dijela dimnjaka koji ugrožava sigurnost objekta i ljudi.

Iz Lukoma također mole da se ovaj poziv ne zlouporabi te da se prijave oštećenja dimnjaka nastalih u potresu. Službenom evidencijom dimnjačarske službe prethodna oštećenja neće se uvažiti.

Nastavite čitati