Povežite se s nama

Sport

Veteransko PH u stolnom tenisu, prema najavama bit će jedno od najmasovnijih

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

Veteransko PH u stolnom tenisu i ove godine organizira STK Starr, koji je odličnim ocjenama za organizaciju ovogodišnjeg PH za seniore i seniorke te dva gostovanja stolnoteniske reprezentacije stekao reputaciju jednog od najboljih domaćina velikih stolnoteniskih priredbi u Hrvatskoj.  

Ove godine veteransko PH održat će se u dokazano vrhunskom ambijentu LifeClass termi Sveti Martin 8. travnja. Novost je što je, između ostalog organiziran i prijevoz za zainteresirane stolnotenisače iz Zagreba autobusom. Za najbolje predviđene su i nagrade, a svi sudionici imat će besplatan ulaz na bazene uz akcijske cijene za noćenje.

S obzirom na najave očekuje se jedno od najmasovnijih prvenstava do sada.

 

Propozicije veteranskog PH u stolnom tenisu:

1. Organizator: STK Starr, Varaždin

2. Mjesto održavanja: Sportska dvorana, LifeClass terme Sv. Martin 8. 4. 2017. (subota) s početkom u 10.00 sati.

3. Pravo nastupa u odgovarajućim starosnim kategorijama imaju sve registrirane i neregistrirane igračice i igrači uz uvjet da su državljani Hrvatske. Prijava na turnir je ujedno i potvrda svakog natjecatelja da igra na vlastitu odgovornost.

4 Discipline:

Muški pojedinačno:

Kategorija 40-49 (rođeni 1977-1968)

Kategorija 50-59 (rođeni 1967-1958)

Kategorija 60-69 (rođeni 1957-1948)

Kategorija 70 i više (rođeni 1947 i ranije)

Muški parovi:

Kategorija 40-59 (rođeni 1977-1958)

Kategorija 60 i više (rođeni 1957 i ranije)

Žene pojedinačno:

Kategorija 40-59 (rođene 1977-1958)

Kategorija 60 i više (rođene 1957 i ranije)

Žene parovi:

Kategorija 40 i više (rođene 1977 i ranije)

 

5. Način igranja

Svi susreti se igraju na tri dobivena seta

Kvalifikacije se igraju u grupama po 3 ili 4 po sistemu svaki sa svakim. Dvoje prvoplasiranih nastavljaju natjecanje za naslove pobjednika po sistemu na ispadanje,

Kategorija za koju se prijavi manje od 4 natjecatelja neće se igrati već se prijavljeni spajaju s odgovarajućom mlađom kategorijom.

U igrama parova par se natječe u starosnoj kategoriji mlađeg partnera.

Mečeve u kvalifikacijama suditi će igrači iz odgovarajuće kvalifikacijske grupe međusobno dok će za glavni ždrijeb završnog dijela organizator osigurati suce.

Turnir se igra prema odredbama pravilnika o natjecanjima Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza.

 

 

 

 

6. Prijavnina za turnir iznosi 60 kuna i uplaćuje se prilikom dolaska na turnir.

 

Organizator za natjecatelje stavlja na raspolaganja autobus koji će krenuti iz Zagreba, parkiralište Arena centar u subotu 8.4.2017 u 7.30 i vratiti se istog dana s odlaskom iz Sv. Martina u 19.00 sati.

Svi natjecatelji koji žele koristiti autobus dužni su prilikom prijave navesti da žele koristiti autobus i dati svoj telefonski broj. Natjecatelji koji koriste autobus za prijevoz u Sv. Martin plaćaju ukupnu prijavninu 100 kuna.

 

Svi natjecatelji uplatom prijavnine stječu pravo na besplatno korištenje bazena 8.4. a zainteresirani mogu zatražiti ponudu s akcijskim cijenama noćenja.

 

7. Za nositelje po kategorijama uzimati će se u obzir plasman na veteranskoj ranglisti i veteranskom prvenstvu Hrvatske..

 

8. Natjecanje započinje u subotu 8.4.. u 10.00 za kategoriju muški pojedinačno 40-49 godina. Ostale kategorije započinju ne prije 10.30 sati.

 

9. Organizator će za učesnike turnira besplatno osigurati sendvič i vodu

 

10. Pobjednici u svim kategorijama dobiti će pokale. Drugo i treće/četvrto plasirani u svim kategorijama biti će nagrađeni medaljama/plaketama.

 

11. Organizator zadržava pravo izmjene propozicija.

 

12. Pravo tumačenja propozicija ima vrhovni sudac kojeg odredi organizator.

Izvor:
Foto:

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Sport

Ekipa CB Sloboda osvojila 26. Memorijal u Remetincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završen je 26. Memorijalni turnir Puškadija i Pavlić u Remetincu kod Novog Marofa, a naslov je odnijela varaždinska ekipa CB Sloboda.

Varaždinska ekipa (Mesec, Paveli, Piskač, Modrić, Slunjski…) u finalu je pobijedila domaću ekipu ŠD Remetinec s 2:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa 2eN usluge – Pegi team koja je u susretu za treće mjesto svladala ekipu Oštrek Gradnja iz Grane s 1:0.

Najbolji igrač turnira bio je Dejan Slunjski iz pobjedničke ekipe, CB Sloboda, a najbolji golman Stjepan Hajduk iz ŠD Remetinec.

Dodajmo da je na turniru nastupilo 27 ekipa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!