Povežite se s nama

Zabava & Stil

VIDEO Antonio Tkalec izdao novi hit: „Ovo nije vrijeme predaje“ kao poticaj na vjeru u bolje sutra

Objavljeno:

- dana

Poznati varaždinski kantautor i profesionalni glazbenik sa statusom samostalnog umjetnika – Antonio Tkalec izdao je novi hit pjesmu pod nazivom „Ovo nije vrijeme predaje“.

Riječ je o jako posebnoj i „moćnoj“ pjesmi, kako tekstualno tako i glazbeno, koju je Antonio napisao i skladao kao svojevrsnu himnu ohrabrenja svima nama u ovom nemilom vremenu u kojem smo se našli.

– „Ovo nije vrijeme predaje“ je rečenica koja nam je svima potrebna! Ona nas potiče da se ohrabrimo, da ne gubimo nadu i motivaciju te vjeru u bolje sutra koje sigurno dolazi. Svatko od nas je u životu prošao i puno gore stvari od ove situacije koja je snašla čitav svijet, zato ne trebamo očajavati nego raditi na tome da iz svega ovoga izađemo živi i zdravi tjelesno i duhovno! Nije sve tako crno; imamo jedni druge, imamo obitelji, svoje bližnje, imamo prijatelje i druge drage osobe koje su nam u životu veliki blagoslov samim time što postoje i što znamo da su uvijek uz nas bez obzira na sve. Možda ne možemo biti fizički s njima ali smo povezani duhovno i – na kraju krajeva – svim dostupnim tehnologijama. Zato je ova pjesma podsjetnik svima nama da trebamo biti strpljivi, skupiti snagu za izdržati ovu oluju i ne se predati – poručio je Antonio Tkalec.

Na pjesmi su sudjelovali vrhunski i nagrađivani studijski glazbenici s kojima Antonio trenutno radi na petom studijskom albumu: Nebojša Buhin (gitare), Ivan Mikulić (klavijature i produkcija), Marijo Bilić (bass), Nikola Mikulić (bubnjevi), Agneza Levanić i Anita Nježić (prateći vokali). Pjesma je snimana u čak četiri studija, a snimljen je i video spot.

– Prije nego li smo započeli snimanje pjesme u studiju, dobio sam ideju da to moramo snimiti na licu mjesta. Tako da su moji glazbenici i ja snimati tijekom rada na pjesmi i iz tih snimki smo napravili jedan poseban video spot u kojem ima i nekih kadrova iznenađenja koji će zasigurno obradovati gledatelje i slušatelje – objašnjava ovaj glazbenik.

Pjesma „Ovo nije vrijeme predaje“ službeno je objavljena u četvrtak, 3.prosinca, a pjesmu i spot možete čuti i vidjeti na Antonievom službenom You Tube kanalu Antonio’s Music, kao i na društvenim mrežama.

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati