S obzirom na situaciju u kojoj su se zbog koronavirusa našli mnogi glazbenici, kulturnjaci, organizatori događaja, avanturisti, akteri u svijetu zabave i ostali, javnosti se putem Facebook profila javio varaždinski glazbenik Zack Dust.

Odgode i otkazivanja javnih događanja ostavljaju posljedice te mnogi ostaju bez posla i prihoda, pa je osjetio potrebu, kaže, da poduzme nešto po tom pitanju.

Odlučio je krenuti na „road trip“ prema Jadranu uz pjesmu i svirku za sve te pronaći izolirano mjesto u prirodi, a njegovu avanturu i uratke s putovanja pratitelji će moći pratiti na njegovom Facebook profilu.

– Svi nastupi su mi otkazani (znam da je velik dio „moje vrste“ u sličnoj situaciji). Odlučio sam se otići na „road trip“ prema Jadranu – na četiri kotača stare „mrcine“ i pjesmom za sve! Na cesti planiram raditi video uratke za sve vas u izolaciji! Putem svojeg Facebook profila „post-at“ ću live snimke svojih pjesama, covera i ostale uratke s putovanja! Plan je vožnja prema Jadranskoj obali, usput pokupiti konzerve i vodu, te naći izolirano mjesto u prirodi za prespavati – napisao je na Facebooku Zack Dust.

https://www.facebook.com/zack.dust.5/posts/255146822163973

Glazba, pjesma i video uradci bit će besplatni te poziva sve da ih poprate, „lajkaju“ i podijele na svojim Facebook profilima.

Nada se da će tako okupiti ljubitelje glazbe i avanture na virtualnim platformama koje su jedine ostale nezahvaćene koronavirusom, a ostavlja i prostora za donacije koje će podijeliti s ostalim glazbenicima koji su ostali bez prihoda.

– P.S.: Ako je netko voljan donirati određena sredstva, kao poklon dobiva moj studijski album. Ne radim to samo zbog sebe, već zbog svih kolega glazbenika koji su u sličnoj situaciji. Sve izvršene donacije ću podijeliti s glazbenicima (diljem svijeta) koji su u sličnoj situaciji. Ovim putem molim da me slobodno kontaktiraju via PM! – rekao je varaždinski glazbenik i poručio: – Ekipa, pazite se! Budite veseli, „Corona free“ i odgovorni jedni prema drugima! Budimo zajedno kroz ova teška vremena! Voli vas sve, Zack“.

U subotu, 21. ožujka, od 20 sati Zack tako svira na lokaciji Dračevac Ninski.

https://www.facebook.com/zackdust/videos/137444004363301/UzpfSTEwMDAzMDA1OTcwOTYwNjoyNTUzMjQxMTIxNDYyNDQ/?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAPrsm76Q4xrNcsxw7FUG6PYOYcE5SAxH-Yursn7tAoZNGjyLJ-o3UdhOyhLoQnE3Y4xcCe6gN02Txz&hc_ref=ARSfMvhHRhh-Mg_jUUmKOlrDhUnGWyjCn4pExQ6-clu9q0sWyA7pkijf-uRS0a1pBeY&fref=nf

Komentari

Komentara