Povežite se s nama

Zabava & Stil

VIDEO Izašao spot za pjesmu “Samo ti” Varaždinca Nevena Stipčića

Objavljeno:

- dana

Mladi glazbenik

Spot za pjesmu “Samo ti” Varaždinca Nevena Stipčića ugledao je svjetlo dana.

– U ovih proteklih 5 mjeseci stvarno se puno toga izdogađalo. Bilo je teško u nekim trenucima, ali treba biti teško da bi uspjelo! Moje ogromno hvala svim ljudima koji su sudjelovali na ovom singlu, i koji će i dalje biti tu jer smo odličan tim, i presretan sam što s takvim pojedincima radim. Krenimo redom – Tomislav Košić, Dino Pomper, Marko Horvat, Tomislav Horvatinovic, Zoran Cestar, Rok Mikec, Emir Čovran, Dorian Stipcic, Patrik Dolenc, Lorena Šafarić, Universal Music Hrvatska, The Groovebox, Intek Music Shop, Nexus produkcija i svi ostali koji su doprinjeli realizaciji ovog svega! – istaknuo je Neven na svojem Facebook profilu, kojeg je šira javnost upoznala nakon nastupa na The Voiceu.

Izvor:
Foto: Facebook

Zabava & Stil

VIDEO Nesvakidašnji prizori: krava lagano šetala igralištem Mladosti u Biškupcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Igralište varaždinske Mladosti već godinama je jedan od najboljih travnjaka varaždinskih nogometnih niželigaša.

Klub se trenutno natječe u 1. županijskoj ligi (šesti rang hrvatskog nogometa), a nedavno su ispali u četvrtfinalu Županijskog kupa od Novog Marofa.

Travnjak je gotovo uvijek besprijekoran, a u to se u četvrtak, 6. listopada uvjerila i krava.

Ona je prošetala opušteno travnjakom i prigrizla malo trave.

Video: Buffet Mladost Biškupec

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Tri žene iz Varaždinske županije i Ivanka Horvat iz Međimurja u Izboru za najuzorniju hrvatsku seosku ženu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prošlogodišnja pobjednica Mateja Vranović iz Gardinovca. FOTO: Katarina Novak/Facebook

Međimurje je domaćin ovogodišnjeg 22. izbora za najuzorniju hrvatsku seosku ženu, koji će se održati u subotu, 8. listopada u 17 sati u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec (Športska ulica 1, Čakovec).

Organizator je Udruga “Uzorne hrvatske seoske žene”, a domaćin Međimurska županija. Među pokroviteljima su Grad Čakovec i Općina Belica. Nakon što je pobjedu na prošlogodišnjem izboru odnijela Mateja Vranović iz Gardinovca, Međimurje će ugostiti predstavnice 18 hrvatskih županija koje će se natjecati za titulu Najuzornije hrvatske seoske žene.

Projektom se želi pripomoći promociji vrijednosti i važnosti žene na selu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, ali i sudjelovanjem u obilježavanju Svjetskog dana seoske žene koji se obilježava svake godine 15. listopada diljem svijeta.

Međimurje će na ovogodišnjem izboru predstavljati Ivanka Horvat iz Malog Mihaljevca, a sve posjetitelje čeka zanimljiv program koji započinje od 14 sati, dok sam izbor najuzornije seoske žene počinje u 17 sati.

Varaždinska županija ima tri predstavnice.

Maju Ferenčak koja dolazi iz Ledinca i nositeljica je OPG-a koji se bavi uzgojem batata.
Nikolinu Cafuk iz Nedeljanca i članicu je OPG-a Cafuk koji se bavi proizvodnjom cvijeća, presadnica povrća i povrćem. Treća predstavnica je Marina Hulama iz Kelemena. Ima OPG na kojem obrađuje zemlju i vinograd na principu malog gospodarstva na zemlji od 1,5 hektara.

– Dođite u dvoranu Graditeljske škole Čakovec, podržite našu predstavnicu i uživajte u predstavljanju običaja, pjesme i autohtonih proizvoda – poručuju iz Međimurske županije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje