Povežite se s nama

Foto i video

VIDEO Jan Kerekeš uzvratio Čačiću na uvredi: “To čudovište upravlja i našim životima“!

Objavljeno:

- dana

Na dio navoda Radimira Čačića, koje je varaždinski župan izrekao tijekom sinoćnjeg gostovanja u Dnevniku HRT-a na račun, kako je rekao „…neuspješne djeca uspješnih očeva, koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove…“, žustro je reagirao Jan Kerekeš.

>>Čačić u Dnevniku HRT-a izjavio da su mjere “čista kamilica“

Štoviše, s obzirom na to da je Čačić aludirao na članove glumačkog ansambla u kojem je Jan Kerekeš umjetnički voditelj, svoje reagiranje je varaždinski glumac objavio u video poruci.

Snimljeni video objavio je na svojoj Facebook stranici, a objavu je potpisao s „lokalni trećerazredni glumac i neuspješno dijete uspješnog oca“.

U poruci Kerekeš ističe da je „upravo odigrao kazališnu predstavu u Zagrebu pred punim gledalištem uz poštivanje svih epidemioloških mjera“.

I potom nastavlja:

– Za vrijeme te predstave primio sam 60-ak poruka i mailova da je na nacionalnoj televiziji varaždinski župan Radimir Čačić izgovorio neke stvari koje aludiraju na to da se tiču mene. Rekao je da su se isključivo dvije osobe žalile na njegove mjere. Jedna osoba iz područja sporta i jedna osoba iz područja kulture, ako se to uopće može nazivati kulturom i da su te osobe neuspješna djeca uspješnih očeva. Meni je žao, da to čudovište upravlja našim životima, da odlučuje o našim životima. U trenutku kad Varaždinsku županiju, uključujući i župana mi svi zajedno zapravo molimo za pomoć, ako vičemo i urlamo, vičemo i urlamo iz nemoći. To je strašno da na naše molbe i vapaj za nekim normalnim ostatkom života i da normalno radimo, na taj naš vapaj župan odgovara uvredama na nacionalnoj televiziji. Dragi stanovnici Varaždinske županije i svi oni koji me poznaju, ja vas molim samo da ovaj osjećaj zapamtite i ovaj trenutak zapamtite, ja ću ga sigurno zapamtiti i sjetite ga se u svibnju sljedeće godine, prije izbora. Hvala vam svima – rekao je Jan Kerekeš.

Video pogledajte OVDJE

Dodajmo da se među brojnim komentarima na spomenutu Facebook objavu Jana Kerekeša ističe onaj varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka.

– Jan, samo ga snimite i imate sjajnu (tragi)komediju, možda i film. Ovo je histrionski sindrom kod njega, Vitez je mala beba – poručio je između ostalog Čehok.

 

Foto i video

FOTO „Zubato“ sunce potaknulo brojne Čakovčanke i Čakovčane da zabundani prošeću gradom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon niza tmurnih dana, novi je tjedan započeo s puno sunca, ali i vrlo niskim temperaturama zraka.

Ipak, hladnoća nije spriječila građane da zabundani iskoriste sunčan dan i prošeću centrom Čakovca.

Osim zdravstvene dobrobiti poput upijanja D vitamina, sunčeve zrake podižu raspoloženje i čine nas pozitivnijima, stoga ne čude osmjesi na licima brojnih šetača.

Djelić atmosfere iz Čakovca pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Novi stanari u centru grada: Varaždince s visina promatraju sove ušare

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Prošećete li centrom Varaždina, uočit ćete kako prolaznike s visina promatraju „neobični stanari“ – sove ušare.  

Ovaj su se put smjestile na drvo u dvorištu palače Sermage, u Ulici Silvija Strahimira Kranječevića, a godinama unazad viđene su i u okolici Staroga Grada.

Šumoviti dio s visokim stablima zamijenile su gradskom sredinom, a sve je zabilježio naš fotograf.

Nastavite čitati