Varaždinka Martina Sabljak objavila je na YouTube kanalu cover pjesme „Sve dok sanjaš“ Franke Batelić napravljen u suradnji s međimurskim glazbenikom Krunoslavom Lajtmanom.

– Frankinu pjesmu odlučila sam obraditi na svoj način iz razloga što me oborila na prvo slušanje. Volim pjevati one pjesme koje imaju jaku emociju, bez toga ne mogu zapravo ništa. Srce igra najveću ulogu u stvaranju i izvođenju. Kako razmišljam, ako ne osjetim ništa pri slušanju pjesme, onda pjesma nije za mene – ističe Martina Sabljak.

Spot je sniman u Varaždinu, na livadama i okolici rijeke Drave, u zadnjim trzajima toplog i sunčanog vremena. U stvaranju je sudjelovalo na posredan i neposredan način mnogo ljudi: Ivan Knez (Knez Pictures), Marko Lajtman (Studio Jazbina), Melita Ivšić iz Studia M, djeca glumci Saška Ivaniš i Izak Večerić, njihovi roditelji i prijatelji, kao i Krunoslav Lajtman s kojim je već surađivala na obradi pjesme Shallow.

– Kruno i ja smo dobro glazbeno kliknuli prošle godine te mi je cilj napraviti i autorsku pjesmu, u totalno drugačijem điru nego do sada. Volim isprobavati i testirati svoje glazbene granice, zato stalno izvodim posve različite stvari. Što se tiče Krunoslava, on ima svoje autorske skladbe na svom YouTube kanalu, ali isto voli samnom improvizirati i isprobavati nešto novo – ističe mlada varaždinska glazbenica.

Pjesma se može pronaći na YouTube kanalu Martine Sabljak, a svi koji je žele uživo čuti mogu to učiniti na mnogim božićnim koncertima i gažama diljem Varaždinske i Međimurske županije…

Kako izgleda spot i cover pjesme “Sve dok sanjaš”, pogledajte u video prilogu:

 

Komentari

Komentara