Nogometni klub Varteks priredio je u ovom post-pandemijskom vremenu način za relaksaciju, ali i aktivaciju onih najmlađih koji su od malih nogu privrženi najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu!

Od ponedjeljka, 25. svibnja u NK Varteksu počinju Dani otvorenih vrata. Škola nogometa prima nove bumbare koji će klub voditi do novih visina i sjajnih rezultata. Počinju upisi novih članova i, bez obzira na početno znanje, primaju male nogometašice i nogometaše od 6 do 15 godina.

U Varteksovoj Školi nogometa u obzir je uzeta i trenutna situacija – treninzi se odvijaju u skladu sa svim pozitivnim preporukama HZJZ-a i Svjetske zdravstvene organizacije. Svi prostori i oprema se svakodnevno čiste i dezinficiraju.

Kao dodatne mjere i preporuke za članove Škole nogometa poduzeto je sljedeće:

– na trening je potrebno doći već obučen u sportsku opremu

– koristi se WC u kontejneru uz igralište

– tuširanje nakon treninga obavlja se kod kuće

– u slučaju visoke temperature i simptoma prehlade bolje je ostati kod kuće

– prilikom dolaska i odlaska s treninga potrebno je sapunom dobro oprati ruke

– bočice s vodom se ne dijele

Varteksovi treneri obavezno vode brigu tijekom održavanja treninga i pazi se na socijalnu distancu u kojoj ju je moguće ostvariti.

Ako želite postati dijelom najveselije škole nogometa u regiji, potrebno je posjetiti Varteksov kamp u Hrašćici. Ipak, za prvi kontakt iz Škole nogometa NK Varteksa preporučuju e-mail: skola-nogometa@nk-varteks.com ili poruku na Facebook stranici Škole nogometa. Na stranici blade-sport.com/snvarteks postoji tjedni raspored treninga po godištima.

U Varteksovom kampu u Hrašćici svim se članovima omogućuje razvijanje društvenih vještina, socijalizacija, upoznavanje novih prijatelja, mnoštvo putovanja i natjecanja, stvaranje radnih i higijenskih navika te pravilan sportski razvoj.

Najvažniji zadatak Škole nogometa nastao je na samom početku 2011. godine i do danas je ostao isti – proizvoditi dječji osmijeh!

U prilogu možete vidjeti male bumbare – Niku i Noela – koji pozivaju vas i vašu djecu da posjetite kamp i uvjerite se da je Varteksova Škola nogometa najbolji izbor.

Komentari

Komentara