Povežite se s nama

Foto i video

VIDEO Pjesmom i spotom svima čestitali Božić: zapjevali Matija Posavec, Igor Šegović…

Screenshot/YouTube

Objavljeno:

- dana

Glazbenik Željko Thes iz Čakovca snimio je pjesmu „Božićna međimurska“ u kojoj uz Karla Čeha, Tamaru Korunek i ostale pjeva i međimurski župan Matija Posavec, a objavljena je na YouTube kanalu Međimurske županije.

Uz pjesmu je snimljen i božićni videospot u kojem su sudjelovali brojni Međimurci, djelatnici Županijske bolnice Čakovec, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA, Međimurske energetske agencije, Turističke zajednice Međimurske županije, Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec, MIN – Međimurje, investicije i nekretnine, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Muzeja Međimurje Čakovec, Međimurske županije te članovi Udruge za sindrom Down.

Na taj su način svima zaželjeli sretan Božić, posebno svojem Međimurju.

– Hvala im što su odvojili svoje vrijeme i pomogli u realizaciji ovog božićnog spota. Uživajte! Sretan vam Božić! – poručili su iz Međimurske županije.

Autor glazbe i teksta je Željko Thes, autor aranžmana Ivan Mikulić, produkcija Cryptomeria, snimatelj Zoran Fras te montažer Aleksandar Novak.

Pjesmu i spot možete čuti i vidjeti u nastavku.

Foto i video

FOTO U Varaždinu u tijeku prvi susret kolekcionara vatrogasne baštine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Hrvatska vatrogasna zajednica u suradnji s Prvim hrvatskim dobrovoljnim vatrogasnim zborom u Varaždinu danas je organizirala 1. susret kolekcionara vatrogasne baštine u dvorani  Prvog hrvatskog dobrovoljnog vatrogasnog zbora u Varaždinu (Ulica baruna Trenka 44).

Prigodnu izložbu znatiželjnici mogu besplatno razgledati do 13 sati. Cilj manifestacije je okupiti kolekcionare vatrogasne baštine iz Hrvatske i susjednih zemalja i široj javnosti predstaviti ovaj zanimljiv hobi.

Posjetitelji mogu vidjeti zbirke vatrogasnih medalja, znački, modela vatrogasnih vozila te zbirke numizmatike i filatelije na temu vatrogastva kao i staru vatrogasnu opremu.

Za posjetitelje je otvoren stalni postav Muzeja te izložba „Iza vatrenog zida – žene u vatrogastvu“. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete Susret i Muzej hrvatskog vatrogastva kako bi upoznali ovaj zanimljiv hobi i čuvare vatrogasne povijesti. 

Kako to sve skupa izgleda pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Lijepo i sunčano vrijeme izmamilo Varaždinke i Varaždince na ulice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni Tjednik

Varaždinci i Varaždinke sa zadovoljstvom su dočekali sunčano vrijeme i s guštom su prošetali centrom grada.

Dnevni maksimalac u subotu, 18. ožujka, bio je 15 Celzijusa s minimalno vjetra pa je šetnja baroknim gradom bilo vrlo ugodna.

Mnogi su tako iskoristili lijepo vrijeme i prošpancirali se.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje