Varaždince će zasigurno obradovati online verzija pjesme „U rukama anđela“ posvećena njihovome gradu.

Naime, pjesma „U rukama anđela“ snimljena je prvi puta 1997. godine te je jedna od najljepših i najpoznatijih pjesama koja na poseban način govori o gradu Varaždinu.

– Za vrijeme pandemije i korona-krize varaždinski pjevač i tv voditelj Nenad Kumrić Charlie i profesor glazbene pedagogije Mladen Fotak inicirali su, pokrenuli i realizirali ovu online verziju pjesme u novom aranžmanu. Cijeli projekt je realiziran u organizaciji tonskog studija Tin u Varaždinu uz podršku grada Varaždina i brojnih glazbenika, pjevača i Dječjeg zbora V. OŠ iz Varaždina – stoji u opisu.

Na projektu su sudjelovali: Lidija Horvat Dunjko, Antonio Tkalec, Irma Dragičević, Valentina Geci Koren, Nenad Kumrić Charlie, Gabriela Hrženjak, Edo Drakulić, Stjepan Levanić, Miroslav Boršćak, Stephan Lupino, Kristijan Petrović, Stojan Matavulj, Predrag Krobot, Stjepan Kumrić, Dječji zbor V. OŠ iz Varaždina.

– Nakon ove online verzije, odlučili smo napraviti i studijsku verziju u novom aranžmanu kao i novi video spot. Hvala Davoru Bobiću na ustupljenim notama i Ivanu Čehoku na podršci, VTV televiziji i svim dobrim ljudima koji su nam pomogli – poručuju.

Autor teksta: Ivan Čehok

Autor glazbe: Davor Bobić

Aranžman: Luka Udjbinac i Nenad Kumrić

Montaža videa: Miljenko Krklec

Online produkcija: Tonski studio TIN

Komentari

Komentara