Povežite se s nama

Ostali sportovi

Vinko Harjač vodit će DSR Lančić – Knapić iduće četiri godine

Objavljeno:

- dana

SPORTSKA REKREACIJA

U subotu 01.02.2014. godine u društvenom domu u Knapiću održana je Izborna godišnja skupština Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić.

Skupština je izabrala tko će slijedeće četiri godine voditi Društvo. Za predsjednika je izabran Vinko Harjač, dopredsjednik je Siniša Matuza, tajnik Mario Surjak i blagajnik Damir Fodrek. U Upravni odbor još su izabrani Ivana Harjač, Goran Habek, Jurica Sever, Tomica Lukavski i Marijan Harjač. U Nadzorni odbor su izabrani: Ivan Harjač – predsjednik, te članovi – Davor Čiček i Ivan Friščić. U Disciplinsku komisiju su izabrani: Miroslav Gotal – predsjednik, te članovi – Stjepan Banek i Damir Vitez.
Skupština je jednoglasno prihvatila Izvještaj o radu u 2013. godini kojeg je podnio tajnik – Mario Surjak, Financijski izvještaj kojeg je podnio blagajnik – Damir Fodrek. Također su prihvaćeni i izvještaji Nadzornog odbora i Disciplinske komisije. Također je jednoglasno prihvaćen Program rada za 2014. godinu kojeg je podnio tajnik – Mario Surjak, kao i Financijski plan kojeg je podnio blagajnik – DŠR-a Damir Fodrek. Mario Surjak podnio je i informativni izvještaj o radu Društva u razdoblju 2010. – 2014. godina.
U sklopu Skupštine dvije prekrasne skladbe izvele su cure iz “Vokalnog ansambla Sakcinski” iz Ivanca, koje su dobile veliki pljesak za svoju izvedbu.
Zahvalnice za izniman doprinos i pomoć u radu DŠR Lančić-Knapić u 2013. godini primili su: Nataša Putar, Andrej Bregović, Radio Ivanec, HEW Ivanec d.o.o., Zvonko Habek, Zajednica sportskih udruga grada Ivanca, Turistička zajednica grada Ivanca, ITAS Prvomajska, IMI – Industrija mesa Ivanec, Podravka Koprivnica, Grafički studio i knjižara MIMI, HNS – GO Ivanec, Keramika Auguštanec – Lepoglava, Jedinstvo Kartonaža, Vokalni ansambl Sakcinski, Ivanečki vitezovi, DVD Ivanec, Srednja škola Ivanec, Zlatko Golubić, Ivan Jurić, Luka Lančić, Damir Grabar, Marinko Đuras, Miljenko Bregović, Suzana Divjak, Dječji vrtić Ivančice – Ivanec, Policijska postaja – Ivanec, Trgovački obrt “Marica”, Božidar Lančić i Goran Friščić.
Posebne zahvalnice su primili:
Stjepan Banek – za iznimnu aktivnost u radu Društva u razdoblju 2010. – 2014. godina.
Ivan Bakarić – za pomoć u radu Društva u razdoblju 2010. – 2014. godina.
Obitelj Habek (Goran, Gordana, Barbara, Marijeta) – za izniman obiteljski doprinos Društvu u razdoblju 2010. – 2014. godina.
Plakete za izniman doprinos i pomoć u radu Društva u razdoblju 2010. – 2014. godina primili su: Branko Kozina, Boris Klarić, Caffe bar Space i Keramika Mecena.
(Svi dobitnici priznanja koji nisu mogli prisustvovati Skupštini nagrade će primiti naknadno.)
Nakon službenog dijela Skupštine slijedio je neformalni dio, domjenak – 120 pečenki i krumpir salata s črnim uljem – klasični specijaliteti koje je pripremio tandem Slivar & Slivar (Stjepan i Zvonko) uz asistenciju Josipa Čičeka, “deutsche” umak u izvedbi Damira Fodreka, fini kolači koje su kao i uvijek ispekle žene iz Lančić-Knapića, gemišteki i vino više vinskih donatora (Miro Županić, Marko Matuza, Damir Vitez i mnogi drugi) i druženje i ples uz popularni glazbeni sastav Faringaši.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje