Povežite se s nama

Međimurje

Višesatni koncert “Crvene jabuke”

Objavljeno:

- dana

FEŠTA DO ZORE

Nakon dugo vremena u Međimurje opet dolazi svima dobro poznata sarajevska pop rock grupa Crvena jabuka, koja će svoj megakoncert održati u petak, 7. listopada, u dvorani MESAP-a u Nedelišću. 

Bježi kišo s prozora, Tugo nesrećo, Do neba, Vjetar se vezat’ ne može, To mi radi, Stižu me sjećanja, Ne govori više – samo su neki od njihovih hitova koje obožavaju fanovi. Podsjećamo, Crvena jabuka je osnovana 1985. godine. Mada su stalno mijenjali članove, imali su velike uspjehe koji se nižu do današnjeg dana. Bili su dio sarajevskog “New Primitives” pokreta koji je vladao početkom 80-ih. Uz Crvenu jabuku nastupit će i Mejaši, popularni tamburaši u starkama, dok će u pauzama svirke publiku zabavljati renomirani DJ Nicola Moreno. Organizatori najavljuju pravu feštu koja će uz ovaj zabavljački trojac potrajati do 4 sata ujutro. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta stajati 60 kuna. 

Izvor:
Foto:

Međimurje

U Međimurju 19 novih slučajeva zaraze koronom, preminule su četiri osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

korona

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata PCR testiranjem evidentirano je 8 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, priopćio je 29. studenoga županijski Stožer civilne zaštite.

Iz drugih županija prijavljena su 3 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

Tijekom vikenda brzim antigenskim testovima testirano je 418 osoba te je evidentirano 8 pozitivnih nalaza, što je 1,91 % od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavljene su 144 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1180.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 118 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

U protekla 24 sata hospitalizirano je 9 pacijenata, otpuštena su 3 pacijenta, 5 pacijenata je na invazivnoj respiraciji. Preminule su 4 osobe, ženske osobe stare 81 i 85 godina i muške osobe stare 75 i 82 godine.

Nastavite čitati

Međimurje

Cijepljenje u Čakovcu svakim radnim danom, u prosincu se nastavljaju masovna cijepljenja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Građani se na području Međimurske županije mogu cijepiti svakim radnim danom od 9 sati do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, a od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

U prosincu će se nastaviti masovna cijepljenja u Međimurskoj županiji. U subotu, 4. prosinca 2021. godine, cijepljenje će se provoditi u Čakovcu (u trijaži Županijske bolnice Čakovec i uZavodu za Javno zdravstvo Međimurske županije).

U subotu, 11. prosinca 2021. godine, cijepljenje će se provoditi u Prelogu u školskoj sportskoj dvorani, dok će se u subotu, 18. prosinca 2021. godine, cijepljenje provoditi u Murskom Središću.

Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a cijepit će se s 1., 2., i 3. dozom svim dostupnim cjepivima. 

Svi građani kojima je prošlo šest mjeseci od cijepljenja 2. dozom, mogu se cijepiti 3. dozom.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje