Povežite se s nama

Crna kronika

Vozila prebrzo pa se sudarila s drugim automobilom, ozlijeđena djevojčica

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U četvrtak, 29. srpnja, oko 17.40 u Čakovcu u ulici Otokara Keršovanija dogodila se prometna nesreća u kojoj 26-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodila gustoći prometa (zaustavljeno vozilo ispred), tako da vozilo može pravodobno zaustaviti.

Zbog toga je prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je ispred upravljao 40-godišnji vozač osobnog automobila, a koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen ispred obilježenog pješačkog prijelaza poradi propuštanja pješaka.

Putnica iz osobnog automobila švicarskih nacionalnih oznaka (dijete) vozilom hitne pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Protiv vozačice podnijet će se Obavijest o počinjenom prekršaju.

Crna kronika

Vozio se uz Dravu bez vozačke pa zaradio kaznu od 6000 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

D. M. (22) iz Hrašćice kažnjen je presudom Općinskog suda u Varaždinu sa 6000 kuna jer je vozio automobil prije nego li je položio vozački ispit.

Naime, auto je vozio 8. rujna 2019. godine kod derivacijskog kanala rijeke Drave.

Novčanu kaznu mora platiti od 60 dana po pravomoćnosti iste presude, a također ako plati dvije trećine kazne, smatrat će se da je ista plaćena u cijelosti.

On je krivnju priznao, a budući da je 17. rujna ove godine podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, ona će mu biti oduzeta zbog prekršaja na tri mjeseca.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Sračincu vozača (29) zaustavile “Kobre”, a sutkinja ga je poslala u zatvor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U Dravskoj ulici u Sračincu u srijedu, 20. listopada, u 12.15 sati policijski službenici mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije tzv. „Kobre“ zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak iz Gornjeg Ladanja, javila je PU varaždinska.

Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom i da se radi o višestrukom počinitelju istovrsnih prekršaja.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin, nakon čega je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je nakon saslušanja od strane sutkinje određeno zadržavanje do tri dana, te je predan u zatvor u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje