Povežite se s nama

Crna kronika

Vozile se u koloni u Trnovcu pa u sudaru ozlijeđena 43-godišnja vozačica

prometna nesreća između Žiškovca i Štrukovca

Objavljeno:

- dana

PU varaždinska danas izvještava o prometnoj nesreći u Trnovcu.

Jučer, 12. ožujka oko 16.10 sati u Trnovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 32 godine upravljala je osobnim vozilom Ludbreškom ulicom u smjeru Bartolovca. Tijekom kretanja vozila u slijedu prednjim je djelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljala 43-godišnjakinja, a koja je smanjivala brzinu vozila u namjeri skretanja vozilom u lijevo u dvorište.

Ozljede je zadobila 43-godišnjakinja, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.
Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Sumnja se da su 21-godišnjak i 28-godišnjak u Pribislavcu krali dijelove vozila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i 21-godišnjakom s područja Općine Pribislavec, sumnja se da su počinili dvije krađe.

Naime, između 8. i 16. siječnja 2022. godine u Pribislavcu na dvije adrese u ulici dr. Ante Starčevića, iz dvorišta su ukrali dijelove motornih vozila u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozačica (49) ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je sama izazvala u Hrašćici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U utorak, 18. siječnja, oko 14.45 sati u ulici Kralja Tomislava u Hrašćici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Kralja Tomislava u smjeru Sračinca. Dolaskom do raskrižja s Radničkom ulicom, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, nailaskom na vozilo koje je na raskrižju skretalo udesno, u izbjegavanju naleta na isto, skrenula je udesno te prednjim kotačem vozila udarila u rubni kamen nogostupa.

Nakon udara u nogostup, vozilo je odbačeno ulijevo na cestu te prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udarilo u prednji desni bočni dio osobnog vozila kojim je ispred nje u fazi skretanja udesno u Radničku ulicu upravljala 25-godišnjakinja, javila je policija.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 49-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje