Povežite se s nama

Ostali sportovi

Vožnja spretnosti

Objavljeno:

- dana

DJEČJA OLIMPIJADA

Tradicionalno, u sklopu Predolimpijskog tjedna Dječje olimpijade Zajednice sportskih udruga grada Varaždina u prostorijama Sportske dvorane u Graberju održano je biciklističko natjecanje u Vožnji spretnosti za djecu predškolske dobi.

 

Natjecalo se 9 gradskih dječjih vrtića, te gotovo stotinjak djece. Svaku vrtičku ekipu predstavljao je podjednaki broj djevojčica i dječaka.Budući da je MATIS ADRIA d.o.o. sa svojim maloprodajnim dućanom BIKE BOX u Varaždinu, glavni sponzor ovogodišnjeg izdanja Dječje olimpijade, koja će se održati ovoga petka – 18.5. na ŠS “Sloboda” kao sponzor smo podržali i aktivnosti koje prethode olimpijadi, među kojima i Vožnju spretnosti.

Najuspješniji su bili predstavnici sljedećih dječjih vrtića:

1. MJESTO – Gradski vrtić Varaždin u Graberju

2. MJESTO – Dječji vrtić Zeko Varaždin

3. MJESTO – Dječji vrtić Čira-Čara / Društvo naša djeca Varaždin

Za članove svih pobjedničkih ekipa BIKE BOX je osigurao vrijedne nagrade.

Osim nagrada, sponzor jeomogućio onoj djeci koja nisu imala svoj vlastiti bicikl za natjecanje, da se natječu na jednom iz njihove ponude. Riječ je o popularnom ROG BIKE biciklu ( model Spirit).

 

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje