Povežite se s nama

Moda i ljepota

Vrhunsko opuštanje uz najbolje masaže u gradu

Objavljeno:

- dana

AROMAMEDIA: U Varaždinu već godinu dana djeluje salon za masažu

Bole li vas leđa, ukočeni ste ili se želite jednostavno opustiti i riješiti nagomilanog stresa, pravo rješenje za vas je masaža u Aromamediji.

Masaža čini čuda

Salon za masažu koji je već godinu dana otvoren u Ulici Frana Kurelca 5 u Varaždinu, kod Vatrogasnog doma, nudi klasičnu medicinsku masažu, anticelulitnu i relaks-masažu koju provodi vlasnica salona, profesionalna maserka Marija Weinberger.
Poznato je da masažom činimo dobro za cijeli organizam. Osim što kožu čini mekšom i sjajnijom, poboljšava krvotok, izmjenu tvari u organizmu, relaksira i tonira mišiće, jača otpornost organizma, čini tijelo lakšim i puni ga energijom.

Povoljno: pola sata masaže u Aromamediji košta samo 55 kuna!

– Klasičnom medicinskom masažom otklanjaju se bolovi i druge zdravstvene tegobe, dok je anticelulitna masaža ciljana: djeluje se na celulit, dakle nakupine tekućine i masnoće koja izgleda kao narančina kora. Za ovu masažu idealno je zimsko razdoblje, a da bi se vidjeli rezultati, potrebno je najmanje deset tretmana. U ponudi našeg salona je i relaks-masaža koja, kao što joj i samo ime govori, opušta i ona je nešto laganija u odnosu na klasičnu medicinsku masažu – pojašnjava Weinberger.
U salonu Aromamedia vrhunske masaže su po najpovoljnijoj cijeni u gradu i okolici: pola sata masaže po vašem izboru košta samo 55 kuna, sat vremena 100 kuna, a svakako iskoristite neponovljivu akciju Aromamedije: paket od pet masaža za samo 200 kuna! Posebnost ovog salona za masažu je i mogućnost dolaska u kuću, a uz masažu, u ponudi Aromamedie je pedikura i manikura.

GDJE SMO?

Aromamedia se nalazi u Ulici Franje Kurelca 5 u Varaždinu.
Sve informacije o uslugama ovog salona za masažu možete dobiti na broj mobitela 091/62-52-524.

U povodu prvog rođendana Aromamedie u Varaždinu, salon za masažu odlučio je počastiti svoje klijente s 20 % popusta na tretman po izboru. Dovoljno je da izrežete kupon koji je objavljen u 7Plus Regionalnom tjedniku i s njim dođete u salon.

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje