DONOSIMO

Vrijeme darivanja je najljepši period u godini, zato požurite i na vrijeme osigurajte poklone za vaše najmilije. Nemojte čekati posljednji trenutak i velike gužve. Euro-Unit se pobrinuo da za “Vrijeme darivanja” ponudi najbolje cijene, najpovoljnije uvjete plaćanja i odabir najoriginalnijih poklona.

Kako bi vam olakšali odabir, posjetite njihovu online trgovinu www.euro-unit.com i u posebnoj kategoriji “Vrijeme darivanja” pronađite nešto od originalnih poklona za sebe i za vaše najmilije.

Najveći izbor glazbenih instrumenata

Euro-Unit nudi najveći izbor glazbenih instrumenata i dodatne glazbene opreme. Bez obzira na to što tražite, Euro-Unit ima sve: električne gitare, akustične gitare, klasične ili bas gitare, veliki izbor gitarskih pojačala, digitalna pijanina, klavijature, popularne ukulele, violine, violončela, klarinete, trube, saksofone, flaute, harmonike, melodike, usne harmonike, akustične bubnjeve ili nešto od dodatne opreme, usnike, remen za gitaru, žice za gitaru, violinu ili violončelo, klupicu za klavir, stalak za gitaru, stalak za klavijature, stalak za note, mikrofone, slušalice, palice za bubnjeve, činele, kofere ili futrole za vašu gitaru, violinu ili violončelo. Euro-Unit je mjesto vaše sigurne kupnje. Posebno treba istaknuti ponudu pomno odabranih setova klasičnih i akustičnih gitara, te setove violina i drugih instrumenata.

U ponudi svjetski i domaći brandovi

Euro-Unit svojim kupcima nudi sve najpoznatije svjetske brandove glazbenih instrumenata, opreme, te pratećeg pribora: Yamaha, Fender, Beyerdynamic, Hohner, PRS Guitars, Paiste, Dunlop, Vic Firth, Steinberg, Line 6, Gator, Remo, Ludwig, GHS, D’Addario, Rotosound, Vandoren, Legere, QSC, FBT, JOYO, MIPRO i mnoge druge. U ponudi također nude i vlastite brandove glazbenih instrumenata, opreme i pratećeg pribora po najpristupačnijim cijenama: Bwing (violine, viole, violončela i kontrabasi), Ivan’S Guitar (električne, bas, akustične, elektro-akustične i klasične gitare), Ivan’S UKE (ukulele), Canorus (trube, saksofoni, tromboni, krilnice, klarineti, flaute i blok flaute), Lion Style (široki izbor glazbene opreme i pribora: klupice za klavire, stalci za instrumente, futrole za instrumente, koferi za gitare, palice za bubnjeve, marching bubnjevi, štimeri, udaraljke, kablovi i konektori) i Slavonka (tamburice proizvedene u Hrvatskoj).

Besplatna dostava i najbolje cijene

Osigurajte na vrijeme poklone za vas i vaše najmilije. Posjetite online trgovinu www.euro-unit.com za brzu, jednostavnu i sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma, a sve ostalo prepustite djelatnicima Euro-Unita. Ako ste kojim slučajem negdje drugdje pronašli isti proizvod s boljom cijenom, Euro-Unit i za to ima odgovor. Kliknite na gumb “Zatraži bolju cijenu ili postavi pitanje”, pošaljite link s boljom cijenom ili ih kontaktirajte, a Euro-Unit će učiniti sve da vam izađe ususret. Za kupnju putem online trgovine, osigurana je besplatna dostava na području Republike Hrvatske, za iznose iznad 400 kn.

Produljeno jamstvo

Euro-Unit je već godinama garancija za najbolju kvalitetu i najbolje cijene na tržištu. Budući da su im kupci i kvaliteta usluge na prvom mjestu, osiguravaju 3 godine produljenog Euro-Unit jamstva. Neki proizvođači instrumenata nude vlastito produljeno jamstvo u trajanju do 7 godina, ali uz obaveznu registraciju za proizvode.

Ponuda glazbenih instrumenata i opreme u Euro-Unit-u je izuzetno široka, zato posjetite online trgovinu www.euro-unit.com ili dođite u neki od Euro-Unit prodajnih centara u Čakovcu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Osijeku, Splitu ili Dubrovniku,.

Jer, “Vrijeme darivanja” je u Euro-Unitu, gdje se nalaze najoriginalniji pokloni.

ADRESA

EURO-UNIT d.o.o (sjedište i izložbeno prodajni prostor)

Ulica braće Graner 8, 40000 Čakovec

Telefon: 040/310-439

e-mail: info@euro-unit.hr

www.euro-unit.com

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara