ŽUPANIJSKI HNS BRANI ŠTROMARA

Štromar je u više navrata rekao kako će zakonskim okvirima zajedno s ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak osigurati trajno rješenje za objekte izgrađene po JPP-u, tako da se više ne može i neće dogoditi da država ta sredstva ne podmiruje.  

“Samo napada, umjesto da prihvati ruku suradnje”

Spomenutim zakonskim okvirima, koji će omogućiti povrat sredstava za objekte izgrađene po JPP-u, Varaždinska županija dobit će znatna sredstva koja će moći uložiti u izgradnju i dogradnju novih škola. Zakonsko rješenje je spremno i idućeg tjedna će se naći u proceduri usvajanja –poručili su još jutros u priopćenju županijskog HNS-a, koje potpisuje Božica Makar kao reagiranje na izjave aktualnog župana Radimira Čačića.

– Vrijeme je da svoje osobne frustracije stavite u drugi plan i počnete raditi za dobrobit građana – poručili su Čačiću iz HNS-a

Čačić je, podsjećamo, na današnjoj konferenciji za novinare optužio bivšeg župana, aktualnog potvredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornog uređenja Predraga Štromara, da radi protiv Varaždinske županije.

>>Čačić zatražio od Plenkovića da osobno riješi plaćanje obveza po JPP-u ili razriješi Štromara

HNS-ovci pozivaju Čačića da se prestane baviti osobnim frustracijama i verbalnim divljačkim napadima na potpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornog uređenja.   

– Učestali verbalni i ničim izazvani napadi na Štromara redaju se iz tjedna u tjedan, kao da župan Čačić nema drugog posla, umjesto da prihvati ruku suradnje s potpredsjednikom Vlade i počne raditi na projektima. Župane, vrijeme je da svoje osobne frustracije stavite u drugi plan i počnete raditi za dobrobit građana. Do sada smo imali samo prilike vidjeti kako obilazite Županiju i hvalite se projektima koje je osigurao Štromar u prošlom mandatu, a niste započeli ni jedan novi projekt. Vrijeme je da napokon počnete nešto i raditi, a ne samo glumatati i galamiti – poručili su uz ostalo HNS-ovci u svom priopćenju.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA/ARHIVA RT

Komentari

Komentara