Povežite se s nama

Sport

Vusić i Kavran te Valentina i Marinko Patafta stigli do naslova na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Zlatna odličja

U Osijeku je proteklog vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u latinoameričkim plesovima u organizaciji ŠPU Feniks iz Osijeka i Hrvatskog sportskog plesnog saveza, a dva varaždinska para stigli su do zlata.

Natjecala su se 73 plesna para u 8 starosnih kategorija od mlađih osnovaca do veterana III, čije nastupe je ocjenjivao panel od 7 sudaca. Sportski plesni klub Varaždin predstavljala su četiri sportsko- plesna para, od kojih su tri nastupila u finalima, a četvrti je nesretno ostao jedno mjesto izvan finala. Na kraju, dva su se para popela na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja i osvojili zlatna odličja i naslove državnih prvaka. To je uspjelo Tihani Vusić i Jurici Kavran u kategoriji starija mladež te Valentini i Marinku Patafta kod veterana. Oba para postali su time dvostruki državni prvaci ove godine jer su krajem siječnja osvojili i titule prvaka u standardnim plesovima.

Državni viceprvaci u standardnim plesovima, Anja Topolovec i Vedran Sraga u kategoriji odrasli osvojili su šesto mjesto na ovom prvenstvu, dok su se Anja Liber i Robin Kereša također u kategoriji starija mladež, ponovno plasirali na 7. mjesto, pa imaju dva sedma mjesta s državnih prvenstava.

Izvor:
Foto: SPK Varaždin

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Sport

Ekipa CB Sloboda osvojila 26. Memorijal u Remetincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završen je 26. Memorijalni turnir Puškadija i Pavlić u Remetincu kod Novog Marofa, a naslov je odnijela varaždinska ekipa CB Sloboda.

Varaždinska ekipa (Mesec, Paveli, Piskač, Modrić, Slunjski…) u finalu je pobijedila domaću ekipu ŠD Remetinec s 2:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa 2eN usluge – Pegi team koja je u susretu za treće mjesto svladala ekipu Oštrek Gradnja iz Grane s 1:0.

Najbolji igrač turnira bio je Dejan Slunjski iz pobjedničke ekipe, CB Sloboda, a najbolji golman Stjepan Hajduk iz ŠD Remetinec.

Dodajmo da je na turniru nastupilo 27 ekipa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!