Varaždinski Parkovi su proslavili 67. rođendan

Povodom velike su obljetnice dodijeljene jubilarne nagrade i održan prigodni domjenak, kojemu su nazočili djelatnici Parkova i njihovi gosti, među kojima i zamjenik varaždinskoga gradonačelnika Zlatan Avar.

Jubilarnu nagradu je primilo 12 radnika, kojima se na dugogodišnjoj lojalnosti tvrtki  zahvalio direktor Parkova Alen Runac.

SPAR

– Glavni cilj ove Uprave je podići standard radnicima. Radimo i raditi ćemo sve što je u našoj moći da ostvarimo taj cilj.To se ne može dogoditi preko noći, ali vjerujem da ćemo u konačnici uspjeti od Parkova napraviti tvrtku zadovoljnih radnika. Oni to, prema svemu što rade i zaslužuju biti – rekao je direktor Runac.

Rast radničkog standarda u tvrtki Parkovi prioritetnim je istaknuo i dogradonačelnik Zlatan Avar. Podsjetio je da Parkovi otkupljuju dionice od drugih vlasnika kako bi se tvrtka vratila u 100-postotno vlasništvo Grada.

Direktor Parkova Alen Runac još je istaknuo zadovoljstvo sve boljom prepoznatljivošću Parkova kao jedne od najkvalitetnijih tvrtki u branši, a što se reflektira novim poslovima ne samo u gradu Varaždinu nego i na nacionalnom tržištu.

Varaždinska tvrtka i ove je godine primila nekoliko nagrada na domaćim i međunarodnim strukovnim sajmovima. Parkovi su lider tvrtki u branši u borbi za dodjelu europskih novaca za intervencije na gradskim grobljima.

Komentari

Komentara

loading...