Povežite se s nama

Međimurje

Za novu zgradu Doma zdravlja 9,3 milijuna

Objavljeno:

- dana

INVESTICIJA

Jedan od strateških projekata Međimurske županije svakako je Dom zdravlja Čakovec, čijom će se realizacijom dobiti jedan od najmodernijih i tehnološki najopremljenijih zdravstvenih sustava u Hrvatskoj.

Tim je povodom u Ravnateljstvu Doma zdravlja Čakovec održana svečanost potpisivanja Ugovora o izvođenju radova na izgradnji objekta Doma zdravlja te njegove IV. faze. U novom objektu nalazit će se 31 ordinacija, od čega 15 ordinacija obiteljske medicine, šest ordinacija dentalne medicine, po četiri pedijatrijske i ginekološke ordinacije te dvije ordinacije medicine rada, a ujedno i djelatnost patronaže, zdravstvene njege u kući, RTG zubi i palijativne skrbi.

– Očekujemo da će na proljeće 2018. biti u potpunosti u funkciji. Trenutačno je natječaj vrijedan 2 milijuna kuna rekonstrukcije Kirurgije unutar Bolnice i čekamo potpisivanje ugovora na 65 milijuna kuna oko Stare interne. Za ovu, IV. fazu izgradnje Doma zdravlja osigurano je 9,3 milijuna kuna – rekao je međimurski župan Matija Posavec.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje