IZVORGrad Čakovec

Grad Čakovec je na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske prijavio projekt rekonstrukcije i dogradnje Dječjeg vrtića “Pčelice” u Ivanovcu.

Ovih dana u Grad je došla Odluka rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu, kojim je za ovaj projekt dodijeljeno nešto manje od 1.800.000 kuna. Ovo je 80 posto potrebnih sredstava namijenjenih za rekonstrukciju vrtića i dogradnju jedne dodatne jedinice za boravak djece, ulazni prostor, sanitarni čvor te natkrivanje terase. Ukupna vrijednost projekta je nešto više od dva milijuna kuna, a uključuje nabavku namještaja, opreme i didaktičkih materijala.

Ovo je još jedan vrtić u nizu kojima je osnivač Grad Čakovec koji će biti obnovljen ili dograđen sredstvima iz europskih fondova. Početkom ove godine završena je energetska obnova vrtića „Mrav“ u Mačkovcu, a pred završetkom su radovi na dogradnji čakovečkoga „Maslačka“.

Potpisivanje ugovora planirano je za početak iduće godine, nakon čega slijedi procedura odabira izvođača te početak radova.

Komentari

Komentara