Odgajateljice Dječjeg vrtića Varaždin ne prestaju sa stručnim  usavršavanjem.

Upravo im je odobren projekt „Danas edukacija, sutra inovacije“, kojime su za nova usavršavanja u 2019. godini dobile na raspolaganje 80.000 kuna.

Zahvaljujući dobro pripremljenoj dokumentaciji za prijave na odabrane domaće i EU natječaje, odgajateljice Dječjeg vrtića Varaždin na njima redovito i prolaze.

Supernova

Naučene kreativne načine poučavanja odmah i praktično primjenjuju u radu s djecom, a da su u tome uspješne govore brojna dobivena priznanja za eTwining projekte u Hrvatskoj i Europi.

Lani su se cure odvažile natjecati za KA1 projekt pod nazivom „Vrtić za budućnost“ pa je  projektna koordinatorica Dječjeg vrtića Varaždin, Andreja Sedlar, napisala prijavu za usavršavanje informatičkih znanja vrtićkih odgojitelja te podizanje razine kompetencija u engleskom jeziku.

Na natječaju su prošle bez problema pa su četiri tete boravile na usavršavanju u raznim europskim gradovima.

Roberta Pepelko je u Pragu učila o kreativnosti u poučavanju, Nikolina Kudelić je odlaskom u Nizozemsku utjecala na razinu vlastitih kompetencija u području aktivnosti na otvorenom te uporabi inovativnih metoda, Marina Babić je u Italiji usvajala znanja iz područja poučavanja engleskog jezika za najmlađe dok je Andreja Sedlar sudjelovala u strukturiranom tečaju uporabe informatičko komunikacijskih tehnologija u radu s djecom predškolske dobi.

 

Komentari

Komentara