Povežite se s nama

Međimurje

Za vikend Dani glume u Stažnjevcu

Objavljeno:

- dana

ZABAVITE SE I NASMIJTE

U obnovljenom Društvenom domu u Stažnjevcu u subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja, bit će održani Dani glume.

Svojim komedijama i skečevima publiku će nasmijavati 11 pučkih teatara iz pet županija.

Dane glume otvaraju u subotu u 17 sati domaći Komedijaši, a još će nastupiti KUD Cestica, KUD Mudlin iz Peteranca, Udruga žena Veliko srce iz Sv. Đurđa te KUD Danica iz Bedenice, Mali stažnjevečki komedijaši, Društvo žena iz Reke, KUD Lepoglavski pušlek, KUD Jesenje, Udrugu Stara brv iz Voće uz izvedbu Društva žena iz Gornjeg Hrašćana.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Prvi od boraca za poziciju međimurskog župana najavio objavu kandidature

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Poznat je prvi službeni kandidat za župana Međimurske županije.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Darko Zver iz stranke Fokus uputio je, naime, poziv na predstavljanje svoje kandidature u ponedjeljak, 18. listopada, u 10 sati ispred Doma sindikata u Čakovcu.

Konferenciji će prisustvovati predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian i načelnik Općine Križ Marko Magdić.

Nastavite čitati

Međimurje

Danas u Međimurju 36 novozaraženih koronom, oporavile su se 24 osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađeno je 180 uzoraka, od čega je evidentirano 36 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 20% od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 24 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 197. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 71.679 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 23 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenta, nema otpuštenih pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji te nema preminulih osoba.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje