Povežite se s nama

Moda i ljepota

Zablistajte uz Salus i Gloss

Objavljeno:

- dana

ISKUŠAJTE SREĆU

Nemojte zaboraviti brinuti se o sebi. Pomoć vam pružaju majstorice svojeg posla, Marijana Gregurić iz Frizerskog salona Gloss i Tanja Vručina iz Kozmetičkog centra Salus uz savjete temeljene na dugogodišnjem iskustvu i brojnim zadovoljnim klijentima koji to potvrđuju svojom lojalnošću.

Kvaliteta i stručnost njihova su posebnost uz širok asortiman usluga, praćenjem najnovijih trendova i stalnim ulaganjem u edukacije i usavršavanja. U Kozmetičkom salonu Salus (u prostorima iznad Ljekarne Salus) možete koristiti veliku ponudu aparata, kozmetike i usluga: specijalnih i klasičnih tretmana lica, trajne depilacije putem svjetlosti, depilacije voskom i šećernom pastom, masaže, diferenciranu anticelulitnu terapiju (limfna drenaža, mezoterapija, vakumska masaža, lipoliza), tretmani kisikom, turbosolarij, pedikuru, postavljanje BS špange, ekstenzije trepavica (nerc i svila), njega ruku (umjetni nokti, trajni lak, parafin ruku, manikura), šminkanje, besplatna savjetovanja za njegu lica i tijela.

Frizerski salon Gloss, uz klasične tretmane, u ponudi ima i specijalne tretmane botoksom koji dubinski njeguje oštećene vlasi, daje sjaj, popunjava strukturu kose i pruža zaštitu te ju obnavlja u potpunosti. Pružaju najmoderniji način šišanja i koloriranja kose (pramenovi, bojenje permanentnom i polupermanentnom bojom), a u ponudi imaju i boje bez amonijaka na uljnoj bazi. Novost u ponudi su flameboyage pramenovi koji su revolucionarna tehnika postizanja što prirodnijeg, osunčanog izgleda.

U povodu Dana žena Salus i Gloss pripremili su iznenađenje čitateljicama 7Plus Regionalnog tjednika. Ispunite kupon (u prilogu) te ga do petka, 7. ožujka, do 10 sati donesite u redakciju 7Plus Regionalnog tjednika, koja se nalazi u Šenoinoj 10 u Varaždinu. Najsretnije čitateljice očekuje bojanje kose, šišanje, njega kose botoksom i fen-frizura u Frizerskom salonu Gloss te piling tijela s grijanom dekom, anticelulitna masaža, vacustyler i tretman kisikom u Kozmetičkom salonu Salus.

SUPER AKCIJE

KOZMETIČKI SALON SALUS
• Ovog tjedna, od 3. do 7. ožujka, posebna akcijska ponuda: ekstenzije trepavica snižene su za 50 %. Dodatni plus je što ovu prigodu možete sada uplatiti, a iskoristiti u roku od tri mjeseca.
• Još jedna akcijska ponuda odnosi se za pakete trajne depilacije: od minimalno 5 uplaćenih, odobravamo veći popust.

vl. majstor kozmetičar Tanja Vručina
M. Krleže 48, Varaždin
Tel. 042/206-777, 099/206-7770
Fb. High Care Salus
Radno vrijeme:
pon, sri, pet: 13 – 20 h
uto, čet: 8 – 15 h
sub: 9 – 14 h

FRIZERSKI SALON GLOSS
• Ponedjeljkom i utorkom 50 % popusta na fen-frizure
Svakodnevne novosti pratite na Facebook stranici: High Care Salus.

vl. majstor frizer Marijana Gregurić
Ive Režeka 4 a, Varaždin
Tel. 042/200-420
Fb. Frizerski salon Gloss
Radno vrijeme:
pon, sri, pet: 12 – 19 h
uto, čet: 9 – 16 h
sub: 8 – 14 h

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje