Povežite se s nama

Sponzorirani

Zalogom zlata do prijeko potrebne gotovine

Objavljeno:

- dana

Kada vam je hitno potrebna gotovina, nema puno vremena za gubljenje.  Privremeni gubitak posla, smanjenje primanja, razvod ili bolest samo su neki od mogućih uzroka koji ljude dovode do financijskog škripca. Kako podmiriti novonastale izdatke? Kako u kratko vrijeme doći do prijeko potrebne gotovine?

Ljudi se često na razne načine pokušavaju izvući iz financijske neprilike, no mnogi ne uspijevaju. U nadi iščekivanja dodatnih prihoda prođe previše vremena. Ili počnu posuđivati novac kroz dubiozne aranžmane koje ne uspijevaju ispoštovati. Postaju neuredni platiše po raznim osnovama. Tada putem sustava prisilne naplate nastupaju ovrhe, najgori scenarij za dužnike.

Novac se može nabaviti više načina, a jedan od boljih je – iskoristiti visoku vrijednost zlata. Naime, ukoliko posjedujete neki vrijedni zlatni predmet poput zlatnog nakita, sata ili zlatnika, a ne želite ga prodati, možete ga založiti. To uz puno povjerenje i maksimalnu sigurnost možete učiniti u Auro Domus-u, tvrtki koja je povjerenje velikog broja građana zadobila otkupljujući zlato. Zalagaonica je usluga koju je Auro Domus namijenio korisnicima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se ne žele trajno odreći svojeg zlatnog ili srebrnog nakita. Ovaj vodeći hrvatski lanac u otkupu zlata uslugu zaloga zlata pruža u svojih sedamdesetak poslovnica širom zemlje.

Kako založiti zlato?

Tu je proces zaloga jednostavan, brz i siguran. U poslovnicama stručni djelatnici ove tvrtke besplatno procjenjuju doneseni zlatni predmet. Ukoliko se klijent složi s ponudom, odmah po potpisu ugovora isplaćuje mu se gotovina. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju svog predmeta dok  Auro Domus zadržava predmet u osiguranoj pohrani. Klijent se po svoj dragocjeni predmet može vratiti i otkupiti ga natrag kad god bude htio odnosno mogao. „Na ovaj ste način brzo i elegantno zatvorili vašu financijsku potrebu, a vrijedni zlatni predmet ostao je u vašem vlasništvu”, objašnjavaju u Auro Domusu-u. Tako ga u slučaju neke buduće žurne potrebe za gotovinom opet možete založiti.

Auro Domus svoju poslovnicu ima i u Varaždinu, koja se nalaze na adresi Ivana Gundulića 7. Sve što vas zanima o zalogu zlata možete saznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Sponzorirani

Kako do novca uz pomoć zlata?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Vremena su danas prilično izazovna. Svakim danom svjedočimo sve većim poskupljenjima a mnogim je obiteljima sve teže dočekati iduću plaću. U međuvremenu treba platiti režije, hranu i svakodnevne potrepštine. Djeci je svako toliko potrebna nova odjeća i obuća, a školske i vanškolske obaveze također pritišću kućni budžet.

Svaka se obitelj na svoj način suočava s mnogobrojnim financijskim izazovima. „Sve je poskupilo, a plaće su nam ostale iste!“ žale nam se i stanovnici Varaždina.  „Još nekako i izguramo do kraja mjeseca, ali neki veći troškovi predstavljaju problem“ – kazuje naša sugovornica. „Evo ovaj mi je mjesec potrebno dodatnih 5000 kuna za popravak automobila. On mi je nužno potreban zbog odlaska na posao, ali mi „fali“ do iduće plaće“ – dodaje.

Kaže kako ju prijateljice nagovaraju da proda zlatni nakit kojeg ne nosi. Neke od njih su tako u poslovnici za otkup zlata brzo i jednostavno došle do potrebnog novca. No, ona najradije svoj nakit ne bi prodavala. „Neke zlatne lančiće baš često nosim, a nekoliko narukvica i dva prstena draga su mi uspomena od majke i pokojne bake.“ – kaže i dodaje kako vjeruje da će dosta brzo moći doći do tih potrebnih novaca, pa bi joj bilo žao zauvijek se odreći svog zlatnog nakita.

Zalog zlata se pokazao kao idealno rješenje ovog trenutnog financijskog raskoraka u kojem se našla naša sugovornica. Uslugu zaloga zlata nudi Auro Domus, najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima s poslovnicama diljem zemlje. Proces zaloga je vrlo jednostavan i brz, a uključuje besplatnu i neobvezujuću procjenu zlatnog predmeta.

Stoga je ova Varaždinka posjetila poslovnicu Auro Domusa na adresi Ivana Gundulića 7. Bila je zadovoljna dobivenom ponudom te je odmah na licu mjesta, nakon potpisa ugovora, dobila gotovinu. Od isplaćenog iznosa uplatila je rezervaciju svojih zlatnih predmeta, koji su ostali u  Auro Domusu na osiguranoj pohrani. „Rekli su mi da se po svoj nakit mogu vratiti i otkupiti ga natrag do dogovorenog roka, odnosno kad budem željela.“  – objašnjava. „Vjerujem da ću do potrebnog novca doći u predviđeno vrijeme, pogotovo zato što su ti rokovi fleksibilni. Na ovaj će način moje drage uspomene ostati u mom vlasništvu, a uz njihovu sam pomoć uspjela brzo i jednostavno doći do prijeko potrebne gotovine“ – zadovoljno zaključuje.

Za sve informacije vezane uz zalog zlata možete posjetiti najbližu poslovnicu Auro Domusa, nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na [email protected].

Nastavite čitati

Sponzorirani

Kraljevske slastice d.o.o. traže radnike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tražite posao? Mi zapošljavamo!

Otvorena radna mjesta:

1. Skladištar/ka:

Mjesto rada: Donji Vidovec

Broj traženih radnika: 1

Uvjeti:

– Plaća: 6000 kn

– Prijevoz: u cijelosti

– Smjena: 2 smjene (prijepodne/poslijepodne)

2. Pomoćni radnik/ca u proizvodnji slastica:

Mjesto rada:  Donji Vidovec

Broj traženih radnika: 2

Uvjeti:

– Plaća: 4500 kn

– Prijevoz: u cijelosti

– Smjena: 2 smjene (prijepodne/poslijepodne)

Ukoliko želite postati dio našeg tima, možete se javiti na broj: 098/419-457, mail: [email protected] ili osobno na adresu Bistrička 35, Donji Vidovec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje