Povežite se s nama

U fokusu

Trebate posao ili stambeni kredit s fiksnom kamatom? Evo rješanja!

Objavljeno:

- dana

Wüstenrot stambenae štedionica

Zabrinuti ste zbog rasta kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?

S povjerenjem dođite u novi ured Wüstenrot stambene štedionice na adresi Ivana Cankara 1a u Varaždinu, gdje možete dobiti povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatom za cijelo vrijeme otplate kredita. Tim povodom razgovarali smo s menadžerom poslovne jedinice Wüstenrota u Varaždinu Davorom Brlićem, od kojeg smo doznali da Wüstenrot grupacija traže nove zaposlenike i suradnike.

Novi ured

Kako to da ste u Varaždinu otvorili još jedan ured? 
Još jedan ured u Varaždinu otvorili smo kako bismo svoje usluge učinili još pristupačnijima građanstvu. Prolaznici koji šeću centrom grada lako će nas pronaći, a u podzemnoj garaži ispod Kapucinskog trga, koja je tek nekoliko koraka udaljena, uvijek ima parkirališnog prostora. Važna funkcija novog ureda jest formiranje savjetodavno-edukacijskog centra kako za naše buduće suradnike tako i za sve građane koji žele kvalitetnije upravljati osobnim financijama. U tu svrhu pozivam sve osobe koje u ovakvoj djelatnosti prepoznaju svoj prosperitet, bilo kao naši budući zaposlenici ili vanjski suradnici, da svoje podatke i zamolbu dostave na [email protected] Također me možete kontaktirati osobno na broj telefona 099/2635-149.

Po čemu su Wüstenrot stambeni krediti drugačiji od ostalih? 
Niska i fiksna kamatna stopa Wüstenrot stambenih kredita jedan je od osnovnih preduvjeta za planiranje kućnih budžeta bez opasnosti da se spomenuti budžet ugrozi neplaniranim povećanjem otplatne rate kredita, kao što se to, nažalost, dogodilo mnogim korisnicima kredita u Hrvatskoj. Korisnik Wüstenrot stambenih kredita sam može regulirati visinu rate kredita tijekom perioda otplate i na taj način skratiti rok otplate i pojeftiniti cijeli proces, a također je takav način otplate pogodan za osobe s dodatnim prihodima.

Koje su druge pogodnosti Wüstenrot stambenih kredita? 
Ne tražimo prijenos primanja kao uvjet za smanjenje kamate na kredit. Vrijednost troškovnika radova možemo uzeti u obzir kod izgradnje kuće ili rekonstrukcije, tako da klijentu nije potrebna dodatna nekretnina koju “stavlja pod hipoteku“, već sama vrijednost zemljišta može biti dovoljna. Tražitelj kredita ne mora biti naš klijent, a stambeni kredit je dostupan odmah bez prethodnog perioda štednje. Mnogo je pogodnosti koje nas dijele od tržišta i, naravno, svatko tko planira kupnju ili izgradnju nekretnine, ulaganje u ekonomičnije oblike grijanja, različite termo-fasade, adaptacije i rekonstrukcije, opremanje stambenog prostora namještajem ili kućanskim uređajima, nezadovoljan je postojećim stambenim kreditom, trebao bi Wüstenrot stambenu štedionicu uvrstiti u svoj planer kao nezaobilaznu stanicu.

No, nudite i povoljne gotovinske kredite? 
Osim stambenog kreditiranja u Wüstenrotu možete riješiti potrebe za gotovinskim kreditiranjem u suradnji s našim bankama partnerima. Wüstenrot stambena štednja s još uvijek vrlo primamljivim kamatama sigurno može biti rješenje budućih potreba. Policom Wüstenrot životnog osiguranja možete prebaciti svoje životne rizike na osiguravatelja, a ulaganjem u dobrovoljni mirovinski fond brinete o standardu života u mirovini. Posjetite nas. 

Izvor:
Foto:

U fokusu

Bosilj o smeću i Batiniću: Ne potpirujte niske strasti

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj također je reagirao na vijest da je Ivkom kažnjen jer ne želi primiti na svom odlgalištu smeće iz Varaždina.

Ivkom kažnjen zbog varaždinskog smeća, no Batinić odbija podići rampu u Jerovcu!

Podsjetimo, Bosilj je Batinića već ranije zbog ovog problema nazivao lokalnim šerifom.

– Javnosti je poznato kako je namjerno stvoren problem odlaganja otpada od strane bivšeg gradonačelnika problem koji smo zatekli i koji je eskalirao odmah po preuzimanju upravljanja Gradom. Uvidom u zakonsku regulativu i nakon konzultacija s pravnicima bilo je očito da Jerovec mora preuzeti otpad. Nažalost, gradonačelnik Batinić se, sakupljajući političke poene, oglušio na sve naše pokušaje da se dogovorom riješi odlaganje 700 t otpada koji od grada Varaždina i 14 drugih jedinica lokalne samouprave prikuplja Čistoća. Izražavam žaljenje što je došlo do penalizacije Ivkoma i njihovog direktora, ali odgovornost za to snosi isključivo gradonačelnika Batinić koji je javno pozivao na nepoštovanje zakona i drugih pozitivnih propisa kojima je ovo područje regulirano. Nema govora ni o kakvim političkim i inim pritiscima. Zakoni i propisi se moraju poštivati, tako i u ovom slučaju. Drago mi je da pravna država funkcionira, a samovolja i politikanstvo nikako ne smiju biti opcija jer će u konačnici upravo građani koje se iskorištava i kojima se manipulira platiti izrečene kazne. Ne stoje niti optužbe da građani trpe štetu zbog pada cijene zemljišta, jer se kao i u svim drugim jedinicama lokalne samouprave plaća ekološka renta te gradonačelnik ima sredstava da obešteti građane.
Pozivam sve da poštuju odluke nadležnih državnih tijela, odnosno inspekcija te očekujem da će ubrzo, bez ikakvih tenzija krenuti i prvi kamioni prema Jerovcu. Kako bi gradonačelnik Batinić reagirao da mi, kada bude gotova, zatvorimo kompostanu u koju se u okviru aglomeracije bude primao mulj iz pročistača u široj regiji? Ili što učiniti kad će za par godina biti zatvoren Jerovec? Sav otpad iz 4 županije SZ Hrvatske tada će ići u Piškornicu, a otpad će se pretovarivati u Poljani. Zar bi onda Varaždin, po toj logici, trebao zatvoriti pretovarnu stanicu za otpad s ivanečkog područja? Kako bi to objasnio građanima? – zaključio je gradonačelnik Bosilj i pozvao političare da postanu odgovorni, poštuju zakone i prestanu sakupljati jeftine političke poene potpirujući niske strasti.

Nastavite čitati

U fokusu

Župan Stričak: “Žalosti me da je Ivkom kažnjen zbog varaždinskog smeća“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski župan Anđelko Stričak osvrnuo se kratkom izjavom na problematiku zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada u Varaždinu te još 14 gradova i općina. Podsjećamo, ivanečka komunalna tvrtka Ivkom d.d. ne želi ga deponirati na odlagalištu u Jerovcu.

>> Ivkom kažnjen zbog varaždinskog smeća, no Batinić odbija podići rampu u Jerovcu!

Stričak ističe da ga žalosti ovakav scenarij s kažnjavanjem bilo koje komunalne tvrtke s područja Varaždinske županije.

– S obzirom na to da smo, nažalost, godinama svjedoci prijava, sudskih sporova, ali ne i rješavanja slučaja „varaždinskog smeća“, smatrao sam da smo svi nešto naučili iz tog iskustva te da smo kao političari dovoljno zreli da sjednemo za stol i zajednički nađemo najbolje rješenje. Osobno sam uvijek i svugdje za dijalog i suradnju, a ne za prijave i prijetnje koje nam sigurno neće omogućiti da nađemo sustavno i cjelovito rješenje kakvo jedino i trebamo. Varaždinska županija nema nadležnost nad inspekcijom zaštite okoliša, dok je prema zakonskim odredbama, gospodarenje komunalnim otpadom u nadležnosti jedinica lokalne samouprave, odnosno gradova i općina – podsjeća Anđelko Stričak.

I dodaje:

– Podržat ću sva nastojanja, svaki sastanak i razgovor koji može doprinijeti rješavanju problematike preuzimanja miješanog komunalnog otpada s područja grada Varaždina i 14 okolnih gradova i općina na najprihvatljiviji mogući način – zaključio je varaždinski župan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!