Povežite se s nama

U fokusu

Trebate posao ili stambeni kredit s fiksnom kamatom? Evo rješanja!

Objavljeno:

- dana

Wüstenrot stambenae štedionica

Zabrinuti ste zbog rasta kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?

S povjerenjem dođite u novi ured Wüstenrot stambene štedionice na adresi Ivana Cankara 1a u Varaždinu, gdje možete dobiti povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatom za cijelo vrijeme otplate kredita. Tim povodom razgovarali smo s menadžerom poslovne jedinice Wüstenrota u Varaždinu Davorom Brlićem, od kojeg smo doznali da Wüstenrot grupacija traže nove zaposlenike i suradnike.

Novi ured

Kako to da ste u Varaždinu otvorili još jedan ured? 
Još jedan ured u Varaždinu otvorili smo kako bismo svoje usluge učinili još pristupačnijima građanstvu. Prolaznici koji šeću centrom grada lako će nas pronaći, a u podzemnoj garaži ispod Kapucinskog trga, koja je tek nekoliko koraka udaljena, uvijek ima parkirališnog prostora. Važna funkcija novog ureda jest formiranje savjetodavno-edukacijskog centra kako za naše buduće suradnike tako i za sve građane koji žele kvalitetnije upravljati osobnim financijama. U tu svrhu pozivam sve osobe koje u ovakvoj djelatnosti prepoznaju svoj prosperitet, bilo kao naši budući zaposlenici ili vanjski suradnici, da svoje podatke i zamolbu dostave na davo[email protected]. Također me možete kontaktirati osobno na broj telefona 099/2635-149.

Po čemu su Wüstenrot stambeni krediti drugačiji od ostalih? 
Niska i fiksna kamatna stopa Wüstenrot stambenih kredita jedan je od osnovnih preduvjeta za planiranje kućnih budžeta bez opasnosti da se spomenuti budžet ugrozi neplaniranim povećanjem otplatne rate kredita, kao što se to, nažalost, dogodilo mnogim korisnicima kredita u Hrvatskoj. Korisnik Wüstenrot stambenih kredita sam može regulirati visinu rate kredita tijekom perioda otplate i na taj način skratiti rok otplate i pojeftiniti cijeli proces, a također je takav način otplate pogodan za osobe s dodatnim prihodima.

Koje su druge pogodnosti Wüstenrot stambenih kredita? 
Ne tražimo prijenos primanja kao uvjet za smanjenje kamate na kredit. Vrijednost troškovnika radova možemo uzeti u obzir kod izgradnje kuće ili rekonstrukcije, tako da klijentu nije potrebna dodatna nekretnina koju “stavlja pod hipoteku“, već sama vrijednost zemljišta može biti dovoljna. Tražitelj kredita ne mora biti naš klijent, a stambeni kredit je dostupan odmah bez prethodnog perioda štednje. Mnogo je pogodnosti koje nas dijele od tržišta i, naravno, svatko tko planira kupnju ili izgradnju nekretnine, ulaganje u ekonomičnije oblike grijanja, različite termo-fasade, adaptacije i rekonstrukcije, opremanje stambenog prostora namještajem ili kućanskim uređajima, nezadovoljan je postojećim stambenim kreditom, trebao bi Wüstenrot stambenu štedionicu uvrstiti u svoj planer kao nezaobilaznu stanicu.

No, nudite i povoljne gotovinske kredite? 
Osim stambenog kreditiranja u Wüstenrotu možete riješiti potrebe za gotovinskim kreditiranjem u suradnji s našim bankama partnerima. Wüstenrot stambena štednja s još uvijek vrlo primamljivim kamatama sigurno može biti rješenje budućih potreba. Policom Wüstenrot životnog osiguranja možete prebaciti svoje životne rizike na osiguravatelja, a ulaganjem u dobrovoljni mirovinski fond brinete o standardu života u mirovini. Posjetite nas. 

Izvor:
Foto:

U fokusu

S područja Maruševca nestala je dvogodišnja Anastasia, policija traga za njom i bakom!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: NENO

Nestala je dvogodišnja Anastasia Ficher, potvrdili su nam iz PU varaždinske.

Policija je nestanak objavila i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Djevojčica inače živi u Maruševcu, na adresi Cerje Nebojse 14, a nestala je 20. rujna, kada se zajedno s bakom udaljila u nepoznato oko 22 sata.

Anastasia je visoka 92 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči, a na lijevoj šaci ima ožiljak od opekline.

U tijeku je i policijska potraga.

Obzirom da baka nije među nestalim osobama, moguće je da policija istražuje da je ona odvela djevojčicu iz nekog razloga.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Nastavite čitati

U fokusu

Nezavisna platforma Sjever Matije Posavca za očuvanje statusa općih i županijskih bolnica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Čakovcu je u srijedu, 20. rujna 2023.godine, održano predstavljanje Nezavisne platforme Sjever (NPS), te je Skupštini Međimurske županije upućena inicijativa kojom se od Ustavnog suda Republike Hrvatske traži da se izvan snage stave članci Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti vezanoj za preuzimanje osnivačkih prava države nad općim i županijskim bolnicama.

Međimurski župan i predsjednik NPS-a Matija Posavec istaknuo kako je ideja osnivanja platforme promocija vrijednosti, rezultata i doprinosa sjevera Hrvatske, te kako bi skrenuli pažnju centralne vlasti kakvu posljednjih 30 godina uživaju neki drugi dijelovi zemlje.

– Ako pogledamo nekoliko važnih ekonomskih pokazatelja poput razine industrijske proizvodnje, omjer uvoza i izvoza roba, razine produktivnosti, razine zaposlenosti, to znači da u takvim okolnostima je posljedično i veći udio poreznih prihoda ostvarenih na Hrvatskom sjeveru odlazio u središnju državnu blagajnu nego što se vraćao u ovo područje u kojemu je ta vrijednost i stvorena. Tako je taj visokocentralizirani sustav ujedno i duboko nepravedan prema Hrvatskom sjeveru, odnosno prema svim onim sredinama u kojima se stvara veći udio društvenog bogatstva, koje se onda redistribuira političkom voljom centralne vlasti. Svi naši dosadašnji rezultati od obnove brojnih škola, gospodarski rezultati, turističke nagrade, prepoznavanje od strane domaćih i međunarodnih institucija nisu cilj već sredstvo da budemo još bolji, još kreativniji i da visoko podignuta ljestvica očekivanja bude svake godine i realizirana – ističe Posavec dodajući kako svaki rezultat u životu i politici, svaka donesena odluka, ali i svaka pogreška je jedno veliko iskustvo koje daje snagu, sigurnost i motivaciju za daljnji rad, osobito u vremenu i okolnostima u kojima se nalazimo, a koja nisu laka.

Članovi predsjedništva Nezavisne platforme sjever su gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek, načelnik općine Veliko Trgovišće Robert Greblički, načelnik općine Radoboj Anđelko Topolovec, potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa.

Okupljanju u Čakovcu nazočili su i brojni načelnici i predstavnici općinskih i gradskih vijeća iz Međimurske, Varaždinske i Krapinsko zagorske županije, među njima i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina.

Svi oni jednoglasno su podržali inicijativu Nezavisne platforme Sjever o upućivanju na prvu iduću sjednicu Skupštine Međimurske županije prijedloga o traženju ocjene ustavnosti novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti, kako bi relevantne institucije ove države dale svoj sud zbog namjere preuzimanja osnivačkih prava općih i županijskih bolnica, a da druga strana nema pravo odlučivanja o tome.

Prijedlog o tome iznio je potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa.

-Ono što smatram od prvog dana, a to i komuniciram medijski i javno, jest da najave preuzimanja osnivačkih prava općih i županijskih bolnica, je odluka koja neće ni na koji način učiniti pozitivne promjene u hrvatskom zdravstvenom sustavu. Reforma zdravstva se ne radi preuzimanjem osnivačkih prava bolnica jer nas je iskustvo naučilo da svakom centralizacijom sustava, pa i u zdravstvu, se dovodi u pitanje pristup dostupnosti zdravstvene zaštite na lokanoj razini, kao i mogućnost lakše prilagodbe potrebama lokalnog pacijenta. Prijenosom osnivačkih prava se neće riješiti ni problem dugova u hrvatskom zdravstvu – ističe Baksa, dodajući kako državu treba decentralizirati, poštivati načelo supsidijarnosti, uvažavati specifičnosti i potrebe građana svake hrvatske regije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje