PU varaždinska javlja o tri krađe uz Dravu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 43-godišnjakinje, kojom prijavljuje da joj je nepoznati počinitelj 18. kolovoza u predjelu „Strga“ uz obalu rijeke Drave u Varaždinu na osobito drzak način iz ruke istrgnuo i otuđio mobitel i novac, dok je drugi nepoznati počinitelj joj otuđio torbicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, varaždinski policajci su zaprimili prijavu 46-godišnjaka, kojom prijavljuje da je 18. kolovoza nepoznati počinitelj u predjelu „Cirkovečka“ na obali rijeke Drave istrgnuo i otuđio ruksak sa stvarima i novčanikom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 29-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 18. kolovoza na parkiralištu kod kupališta Aquacity u Varaždinu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Komentari

Komentara