Povežite se s nama

Crna kronika

Zaredale se krađe: ukradene pumpe za vodu, peć, novac, odjeća…

provala lopov krađa

Objavljeno:

- dana

PU varaždinska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se dogodile u zadnjih nekoliko dana, i to u Hrašćici, Svibovcu Podravskom, Jalkovcu i Varaždinu.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 59-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 16. studenog u Radničkoj ulici u Hrašćici provalio u vikend kuću iz koje je otuđio motornu i ručnu pumpu za vodu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici također su zaprimili prijavu 60-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. studenog u Svibovcu Podravskom provalio u vikend kuću iz koje je otuđio peć na kruta goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Prijava je stigla i od 46-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. studenog u popodnevnim satima u ulici Braće Radić u Jalkovcu u prostoru jednog poduzeća iz torbe otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U Varaždinu je zaprimljena prijava 24-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. studenog u večernjim satima u Optujskoj ulici ispred trgovine sa vanjskih boksova za robu otuđio nekoliko desetaka tekstilnih proizvoda. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

U polju “Hrženička” netko je ukrao vrijednu lovačku kameru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Zaprimljenom prijavom utvrđeno je da je između 11. i 15. siječnja 2022. godine u polju „Hrženička“ nedaleko mjesta Otok nepoznati počinitelj ukrao lovačku kameru.

Vrijednost predmeta je nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Ljubešćici je nestao 21-godišnji Andrija Žugec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: ilustracija

U Ljubešćici u srijedu, 12. siječnja, s mjesta prebivališta u nepoznato zaputio se 21-godišnji Andrija Žugec.

U trenutku nestanka na sebi je imao svjetlo plavu Adidas trenirku, maslinasto zelenu jaknu i maslinasto zelene tenisice.

Riječ je o mladiću jače građe, kovrčave smeđe kose i plavih očiju.

No, trenutno policija nije objavila fotografiju nestaloga.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje