Povežite se s nama

Crna kronika

Zbog kratkog spoja gorio proizvodni pogon pilane u Brezničkom Humu

Objavljeno:

- dana

Vatrogasci triju vatrogasnih društava gasili požar

U Brezničkom Humu u petak u večernjim satima izbio je požar na proizvodom pogonu u sklopu pilane u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Svetom Ivanu Zelini.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama prostora kompresora, nakon čega se zapalila stropna drvena konstrukcija i drveni dijelovi krovišta.

Požar su ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Novi Marof, Breznički Hum i Radešić, a visina nastale materijalne štete utvrdit će se naknadno. 

Izvor:
Foto: Arhiva

Crna kronika

U potpunosti je izgorjela vikendica u Svibovcu Podravskom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Dravskoj ulici u Svibovcu Podravskom, u srijedu, 29. lipnja, u djelu zvanom „Niščak“, izbio je požar u vikendici vlasništvo 61-godišnjaka.

Vikendica je izgorjela u potpunosti.

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD Svibovec Podravski koji su ugasili požar i sanirali požarište. Policijski službenici će tijekom današnjeg dana obaviti očevid, ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: prevarantica ušla u stan 85-godišnjaka pod izlikom da je donijela masažer i opljačkala ga

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 28. lipnja, oko 11 sati u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu, do stana u vlasništvu 85-godišnjaka došla je jedna nepoznata ženska osoba.

Žena je pod izlikom da je donijela masažer, ušla u stan i iskoristivši nepažnju oštećenog, iz više prostorija otuđila iznos od nekoliko tisuća kuna i zlatni nakit.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje