Povežite se s nama

Crna kronika

Zbog svinje prostrijelio lice

Objavljeno:

- dana

NESREĆA ZA VRIJEME SVINJOKOLJE

Prostrijelio je usnicu i gornju čeljust tijekom svinjokolje. Neobična nesreća desila se muškarcu (51) u Plemenšćini.

Ove subote oko 10 sati ozlijeđen je 51-godišnjak. – Očevidom je utvrđeno da je navedeni vršio svinjokolju malokalibarskim pištoljem domaće izrade. Prilikom pokušaja omamljivanja svinje, pištolj je iz neutvrđenog razloga pao na tlo, pri čemu je opalio, te je zrno pogodilo 51-godišnjaka u lice. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio prostrijelnu ranu gornje usnice i gornje čeljusti bez frakture – javila je varaždinska policija.

Izvor:
Foto: Arhiva RT/ilustracija

Crna kronika

Maloljetnik ozlijeđen kada ga je u Varaždinu na zebri udarilo teretno vozilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 23. travnja, oko 18.30 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 15-godišnji maloljetnik.

Žena starosti 70 godina upravljala je teretnim vozilom Ulicom Stanka Vraza iz smjera Optujske ulice u smjeru Kapucinskog trga.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavila ispred istog, zbog čega je prednjim desnim dijelom vozila naletjela na 15-godišnjaka koji je prelazio kolnik preko istog prijelaza. On je uslijed udara odbačen na vjetrobransko staklo, nakon čega je pao na kolnik, javila je PU varaždinska. Pritom je ozlijeđen, a medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Pijana 49-godišnjakinja se autom više puta prevrnula na cesti između Ivanca i Stažnjevca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 23. travnja, oko 19.15 sati na državnoj cesti D-35 između Ivanca i Stažnjevca, ozlijeđena je 49-godišnjakinja.

Ona je upravljala osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.11 promila, u smjeru Varaždina, javila je PU varaždinska.

Ona je zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i gustoći prometa, u lijevom nepreglednom zavoju, vozilom prešla u desno na bankinu. Nakon toga je vozilom prešla u lijevo te prednjim dijelom vozila udarila u mekani teren, pri čemu se vozilo prevrnulo nekoliko puta i zaustavilo na desnom boku.

Vozačica je pritom ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje